ZVEZDI SU HITNO POTREBNA POJAČANJA: Jedna pozicija je OGROMAN problem i Bahar za nju traži rešenje!
Foto: Starsport

posle voždovca

ZVEZDI SU HITNO POTREBNA POJAČANJA: Jedna pozicija je OGROMAN problem i Bahar za nju traži rešenje!

Fudbal -

Desilo se ono što je mnogima bilo nezamislivo: crveno-beli su poraženi od Voždovca sa 3:2 u meču 5. kola Superlige Srbije

Posle uvodna četiri kola Superlige Srbije mnogi su pomislili da će se Zvezda prošetati kroz takmičenje i da su jako male šanse da može da izgubi na bilo kom meču... Fudbal je, ipak, igra u kojoj često ono sa papira ne znači previše na terenu!

Voždovac je napravio senzaciju i pobedio moćni tim iz Ljutice Bogdana. Iako vrede 10 puta manje, Voždovčani su se junački isprsili i došli do velika tri boda. Imali su mnogo sreće, ali to su i zaslužili. Zvezdi pak ovaj poraz može da bude pravi signal šta im je potrebno da bi u nastavku sezone bili na znatno višem nivou.

Zvezda
foto: Starsport

Odgovor je prost: pojačanja, pre svega u poslednjoj liniji tima. Primiti tri gola od Voždovca nije nešto što bi smelo da se dešava crveno-belima.

Upitno je da li će Dragović i Degenek moći da iznesu kompletnu sezonu. Posebno kada na drugoj strani budu mnogo jači timovi nego što je Voždovac. Prioritet je dovođenje kvalitetnog štopera, a to je nešto na čemu insistira i Barak Bahar. Izraelski stručnjak nije delovao previše razočarano zbog poraza na Voždovcu, već je gledao ka budućnosti. Ujedno je i pohvalio sjajne navijače:

- Nekad se desi da konstantno napadate, ali da protivnik iskoristi promašaje. Mislim da je 3:0 bilo previše, ali da smo iskoristili šanse iz prvog poluvremena i sa starta drugog dela igre - pobedili bismo. Moramo da naučimo iz ovog i da dobrom igrom u narednom periodu uzvratimo navijačima, koji su bili sjajni - poručio je Bahar posle meča.

VREDNOSTI TIMOVA

Crvena zvezda 66 miliona evra

Voždovac 6 miliona evra

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track