KURIR NA LICU MESTA: Zavirite na leskovačku "lepoticu" - Čukarički odradio poslednji trening pred meč sa Olimpijakosom! VIDEO
Foto: Kurir sport

Revanš

KURIR NA LICU MESTA: Zavirite na leskovačku "lepoticu" - Čukarički odradio poslednji trening pred meč sa Olimpijakosom! VIDEO

Fudbal -

Sutra od 20 sati na stadionu Dubočica u Leskovcu fudbaleri Čukaričkog i Olimpijakosa odigraće revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tim iz Atine doputovao je na jug Srbije sa obećavajućim kapitalom, te je pred ekipom sa Banovog brda veoma težak zadatak, s obzirom da je u prvom meču Olimpijakos slavio rezultatom 3:1.

1 / 7 Foto: Kurir sport

Uprkos tome, predaja nikako ne dolazi u obzir pa je samim tim raspoloženje u taboru Brđana na zavidnom nivou, igrači su pod budnim okom stručnog štaba odradili poslednji trening pred sutrašnji meč, a atmosferu sa ovog novoizgrađenog objekta možete pogledati u priloženom video snimku:

00:36

Čukarički odradio trening na velelepnom stadionu u Leskovcu

Sutrašnji meč je privukao ogromnu pažnju građana Leskovca, pa su sve karte koje su juče puštene u prodaju planule za nešto malo manje od 30 minuta.

Ovaj prelepi stadion prima 8.136 gledalaca a izgradnja je završena u proleće ove godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track