ZVEZDA SPREMA BOMBU ZA LIGU ŠAMPIONA! Crveno-beli dovode NEVEROVATNO pojačanje: Loš dečko engleskog fudbala je njihova META!
Foto: EPA/Peter Powell

bum

ZVEZDA SPREMA BOMBU ZA LIGU ŠAMPIONA! Crveno-beli dovode NEVEROVATNO pojačanje: Loš dečko engleskog fudbala je njihova META!

Fudbal -

Crvena zvezda još uvek nije završila prelazni rok.

Zvezda želi da dodatno ojača tim za Ligu šampiona, a prema pisanju engleskih medija na meti crveno-belih je Mejson Grinvud velika nada engleskog fudbala i Mančester junajteda

Grinvud je ispao iz tima zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, pa iako je sud procenio da je nevin, nema više budućnost na "Old Trafordu".

Čak su i mnogi klubovi u Premijer ligi skeptični oko njegovog angažovanja, pa Crvena zvezda želi da iskoristi tu situaciju.

Navodno je Grinvud pregovarao sa Laciom, ali je dogovor propao, a ističe se da je igrač tražio godišnju platu od 750.000 evra.

To je brojka koju Zvezda može i želi da plati, pa ćemo videti hoće li i zaista doći do zaključenja ovog neverovatnog transfera.

Grinvud je prošao omladinsku školu Mančester junajteda, a za reprezentaciju Engleske je debitovao još 2020. godine, sa svojih 19 godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track