HOĆE LI VOZITI VANDU ILI NEKU DRUGU? Ikardi kupio NAJSKUPLJI auto na svetu! Iskeširao 26.000.000 EVRA za Rols Rojs od 1.813 delova
Foto: Instagram, screenshot

Spektakl

HOĆE LI VOZITI VANDU ILI NEKU DRUGU? Ikardi kupio NAJSKUPLJI auto na svetu! Iskeširao 26.000.000 EVRA za Rols Rojs od 1.813 delova

Fudbal -

Fudbaler Galatasaraja Mauro Ikardi kupio je za 26 miliona evra najskuplji auto na svetu.

U pitanju je Rols Rojs "Boat Tail", koji je napravljen samo u tri primerka. Navodno, jedan od preostala dva poseduju Džej Zi i Bijonse. Treći primerak je u vlasništvu jednog biznismena koji se bavi prodajom bisera.

"Boat Tail" nije običan automobil. Pravi se ručno i potrebne su četiri godine da se jedan primerak napravi. Automobil se sastoji od 1.813 delova.

Kabriolet sa četiri sedišta ima suncobran i teleskopski sto koji se automatski otvara, što ga čini savršenim za piknik za dvoje. Automobil sadrži srebrni pribor za jelo i porcelanske tanjire poznate svetske marke "Kristofl".

Automobil ima dva frižidera, specijalno dizajnirana za flaše šampanjca.

Ovaj model ima 600 konjskih snaga, sa žicom od roze zlata i rešetkom od ružičastog zlata.

Nema dileme da će njegov automobil, u kome će vozati svoju izabranicu i menadžerku Vandu Naru, privlačiti veliku pažnju na ulicama Istanbula, gde trenutno živi, ili u bilo kom gradu u budućnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track