MURINJO SNIMIO ZVEZDINOG KLINCA: Razbija u Sloveniji! Roma spremna da za njega izdvoji čak 3.000.000 evra!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

skautiran

MURINJO SNIMIO ZVEZDINOG KLINCA: Razbija u Sloveniji! Roma spremna da za njega izdvoji čak 3.000.000 evra!

Fudbal -

FK Crvena zvezda mogla bi ozbiljno da profitora u zimskom prelaznom roku od mogućem posla sa članom Serije A Romom.

Žoze Murinjo
foto: Profimedia

Kako pišu italijanski mediji, trener Rome Žoze Murinjo zainteresovan je za fudbalera Crvene zvezde Jegora Pruceva (20) koji je na pozjamici u Celju. Mladi krilni fudbaler igra fantastično u prvenstvu Slovenije i pomno ga prate skauti kluba iz Rima.

Prema pisanju portala Kalčomerkato, Crvena zvezda je spreman da razmotri ponudu Rome, a transfer bi trebalo da bude realizovan u zimskom prelaznom roku. Navodno, italijanski klub spreman je Crvenoj zvezdi da plati 3.000.000 evra za Jegora Pruceva.

Jegor Prucev
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi Rus stigao je na Marakanu u leto 2022. godine za 900.000 evra iz Sočija. Deluje da je taj posao Crvene zvezde bila odlična investicija. Prošle sezone Jegor Prucev dobijao je šansu kod trenera Miloša Milojevića, a ovog leta pripreme kod šefa struke crveno-belih Baraka Bahara dočekao je povređen, tako da nije ni dobio pravu šansu.

U dogovoru sa čelnicima Crvene zvezde, Jegor Prucev i njegovi agenti odlučili su da mladi fudbaler ode na pozajmicu u Celje, u Sloveniju. Tamo je od početka sezone jedan od najkorisnijih i najbolje ocenjenih fudbalera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track