Zvezda golom Mudrinskog osvojila Kulu

Superliga Srbije

Zvezda golom Mudrinskog osvojila Kulu

Fudbal -
Beogradski crveno-beli su u šestom kolu fudbalske Superlige upisali i četvrti uzastopni trijumf i pred praznim tribinama stadiona u Kuli savladali Hajduk sa minimalnih 1:0 (1:0)

Ognjen Mudrinski nastavlja golgetersku seriju, a Crvena zvezda piše novu pobedu. Beogradski crveno-beli su u šestom kolu fudbalske Superlige upisali i četvrti uzastopni trijumf i pred praznim tribinama stadiona u Kuli savladali Hajduk sa minimalnih 1:0 (1:0).

Epitet junaka ponovo je poneo Mudrinski, koji je na debiju u crveno-belom dresu u prošlom kolu postigao het-trik za pobedu protiv niškog Radničkog (2:3), da bi danas ponovo pronašao put do protivničke mreže i kumovao slavlju svog tima. Asistent je bio kapiten Nenad Milijaš, koji je iz kornera sa desne strane centrirao na prvu stativu, a Mudrinski pobegao uspavanoj odbrani domaćih i glavom zakucao loptu iza leđa golmana Hajduka Bojana Braća. Dovoljno za trijumf. Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković posle meča je rekao.

"Igrali smo dobro u prvih pola sata kada smo i postigli gol. Posle toga usledio je pad. Još uvek nemamo konstantnost, mnogo osciliramo i to je nešto na čemu moramo da radimo", rekao je Janković.

Trener Crvene zvezde je kazao da već misli o Kup utakmici sa Radničkim u Nišu

"Malo vremena da se spremimo, ali šta da radimo. Mislimo samo na naredni meč, ovaj trijumf mora da se arhivira". Trener Hajduka Milan Milanović, bio je nezadovoljan porazom, ali ne i igrom.

"Izgubili smo i tu nema zadovoljstva, igrači su da li svoj maksimum. Time jesam zadovoljan, ali mi moramo da mislimo o osvajanju bodova. Sada mi je mnogo jasnije sa kakvim igračkim kadrom raspolažemo i šta treba da radimo", rekao je Milanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track