DELIJE NAVALITE NA BLAGAJNE: Paketi karata za Ligu šampiona u prodaji od 12. septembra
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ZVEZDA OBAVESTILA NAVIJAČE

DELIJE NAVALITE NA BLAGAJNE: Paketi karata za Ligu šampiona u prodaji od 12. septembra

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će od utorka, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa karata za Ligu šampiona.

Paket karata za najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu “Rajko Mitić” protiv Jang Bojsa (4. oktobar), RB Lajpciga (7. novembar) i Mančester Sitija (13. decembar).

Crveno-beli su vredno radili na pripremama za Ligu šampiona, a uz poslednja pojačanja u odbrani, sredini i napadu, verujemo da će Crvena zvezda oduševiti igrom i stavom na terenu, a uz malo sportske sreće i velike podrške od početka ove godine ostaviti značajan trag na evropskoj fudbalskoj sceni.

Pozivamo sve navijače da budu deo Lige šampiona i pruže podršku od početka kupovinom paketa karata za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje, koji će se u prodaji naći već od utorka 12. septembra i trajaće do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće i prodaja na blagajnama stadiona ”Rajko Mitić”. Takođe, u Servisu za članstvo će od 12. septembra biti otvoren šalter za pomoć pri onlajn kupovini.

Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24.

Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:

Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)

Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)

Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)

Za onlajn kupovine važe 500 dinara niže cene!

Crvena zvezda se zahvaljuje navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone i poziva sve zvezdaše da što pre obezbede svoje mesto, jer je broj paketa koji je pušten u prodaju limitiran. Napominjemo da pojedinačne ulaznice za utakmice Lige šampiona neće biti u prodaji.

Podsećamo sve koji žele da prisustvuju Zvezdinim mečevima u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije, da je i dalje u prodaji i Premijum sezonska karta po nepromenjenim cenama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track