VIŠE NIJE MOGAO DA TRPI PONIŽAVANJE Šok scena obišla svet: Evo šta je uradio selektor Luksemburga kada je njegov tim PRIMIO 8. GOL
Foto: Printskrin

nesvakidašnji potez

VIŠE NIJE MOGAO DA TRPI PONIŽAVANJE Šok scena obišla svet: Evo šta je uradio selektor Luksemburga kada je njegov tim PRIMIO 8. GOL

Fudbal -

Što je mnogo, mnogo je...

Fudbalska reprezentacija Luksemburga doživela je neviđenu katastrofu na gostovanju protiv selekcije Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Portugal je demolirao nesrećni Luksemburg rezultatom 9:0.

Očekivala se pobeda domaćina, koji od starta dominira u ovoj kvalifikacionoj grupi, ali niko nije slutio da će Luksemburg doživeti ovakvo poniženje.

Ređali su se golovi Portugalaca kao na traci, a kada je Bruno Fernandeš u 83. minutu zatresao mrežu za 8:0, selektor Luksemburga Luc Holtz je digao ruke od svoje reprezentacije. Bio je toliko ponižen da je ustao sa klupe, napustio teren i otišao u svlačionicu. Jednostavno, više nije mogao da gleda bruku svog tima.

Nakon njegovog odlaska gosti su primili još jedan gol, pošto je u 88. minutu meča Žoao Feliks postavio konačan rezultat.

Portugal je apsolutni lider u ovoj grupi sa maksimalnih 18 bodova i gol razlikom 24:0, Slovačka je trenutno druga sa 13 bodova, Luksemburg treći sa 10, slede Bosna i Island sa po šest bodova i poslednji je Lihtenštajn koji je doživeo svih šest poraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track