Stameni i Stojke, sram vas bilo!

Kritikuju mlađe kolege

Stameni i Stojke, sram vas bilo!

Fudbal -
Ranko Stojić: Utakmica Partizan - Nefči pokazala je da je krajnje vreme da se u našim klubovima neko ozbiljno posveti vaspitavanju te neodgovorne dece

Fali lepo vaspitanje.Skandal u režiji golmana Saše Stamenkovića i Vladimira Stojkovića zapanjio je kompletnu javnost Srbije, pa i njihove starije kolege golmane: Ivana Ćurkovića, Ratomira Dujkovića i Ranka Stojića, koji su svašta videli u karijeri.

Prvi čovek Rada smatra da i poslednji slučaj pokazuje da klubovi moraju posvetiti pažnju pedagoškom radu s decom.- Ne mogu da shvatim kako su Stamenković i Stojković, pa i mladi centarfor Aleksandar Mitrović, sebi dozvolili onakvo ponašanje. Stamenković želi da se dodvori navijačima Zvezde, a Stojković, umesto da pokaže reprezentativni nivo, uzvraća rivalu na isti način. Strašno je sve to što se događa u srpskom fudbalu, strašno je što klupa Partizana trči da se obračuna sa Stamenkovićem. Mislim da je i ova utakmica pokazala da je krajnje vreme da se u našim klubovima neko ozbiljno posveti vaspitavanju te dece. Moramo da shvatimo da idemo pogrešnim putem, totalno suprotnim od evropskog - rekao je Stojić.Ratomir Dujković u kaznama vidi jedini izlaz iz trenutnog problema.- Dok god se budemo vadili na nekakvu mladost igrača i time budemo opravdavali razne gluposti, gledaćemo one porazne scene kao na stadionu Partizana. Kazne su jedino rešenje, s tim što će ih u konkretnom slučaju odrezati UEFA. Ne mogu da shvatim da Stamenković pred utakmicu najavljuje da će braniti u Zvezdinom dresu, niti mogu da razumem da Stojković odbije rukovanje.

Ćurković: Smirimo se!Potpredsednik FSS Ivan Ćurković traži od svih u srpskom fudbalu da se uzdrže od zapaljivih izjava.- Naša narav je zapaljiva i mi bismo morali da povedemo računa o svom ponašanju. Mislim na sve nas koji smo u fudbalu, jer mi najbolje znamo kakva tenzija postoji među navijačima. Izjave kakve su davali Stamenković i pojedini igrači Partizana mogu samo da izazovu još veće probleme u srpskom fudbalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track