IGRAČI, POSLUŠAJTE REČI OVE LEGENDE! Najdoski zna kako da se zaustavi MOĆNI Haland: "Odmah mu na startu pokažeš gde je došao"
Foto: Starsport

crvena zvezda

IGRAČI, POSLUŠAJTE REČI OVE LEGENDE! Najdoski zna kako da se zaustavi MOĆNI Haland: "Odmah mu na startu pokažeš gde je došao"

Fudbal -

Vreme je da Crvena zvezda započne novu misiju, mimo domaćeg šampionata. Aktuelni šampion Superlige Srbije u utorak kreće svoju borbu u Ligi šampiona, a prvi protivnik je engleski gigant, Mančester siti.

Pred ovaj fudbalski spektakl, čuveni fudbaler crveno-belih Ilija Najdoski napomenuo je da je tim iz Ljutice Bogdana samim plasmanom u elitno takmičenje napravio ogroman uspeh, ali na tome se ne treba zaustaviti.

“Najvažnije je napomenuti da je Crvena zvezda direktnim plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona već ostvarila veliki uspeh. Postići nešto tako, bez kvalifikacija, veoma je teško u današnje vreme. Zvezda je veliki klub! Nikome na Marakani neće biti lako, pa ni Mančester sitiju. Prvenstveno zbog navijača, ali i zbog dobro obavljenog prelaznog roka sportskog sektora crveno-belih. Doveli su prave igrače, ali sada je vreme da to oni i pokažu na terenu”, rekao je Ilija Najdoski za Meridian sport.

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Popularni Ilija Gromovnik zna kakav je mentalitet Zvezdinih fudbalera, zna da se ti momci nikada ne predaju,

Sve zavisi od samih igrača! Zvezdini fudbaleri se nikada ne predaju. Nije važno ko je sa druge strane, niti kako se zove protivnik. Bolje da ne oblačiš crveno-beli dres ako ne veruješ u pobedu. Ja sam optimista i tako mora da razmišlja svako ko voli ovaj klub. Svaka čast svima, ali Marakana je Marakana i za Mančester, a kamoli za Lajpcig i Jang Bojs. Treba proći kroz taj tunel. Nevažan je novac, nevažno je koliko ko zarađuje, fudbal se igra 11 na 11. Psihička priprema, mentalitet i karakter – to je potrebno za uspeh. Bahar je odličan trener, od uprave je dobio kadar koji je želeo, na nama je da navijamo”.

Bahar uz pomoć stručnog štaba kuje plan kako da zaustavi udarnu snagu engleskog šampiona, Erlinga Halanda. Izraelac bi imao mnogo lakši posao, kada bi mogao da računa na usluge Najdoskog. Ilija zna tajni recept za gorostase poput Norvežanina.

“Meni je tim na prvom mestu i nikada nisam voleo da izdvajam pojedince. Što se Mančestera tiče svakako da je Haland strašan igrač, visok, snažan, korpulentan. Dokazao je svoj kvalitet prvo u Nemačkoj, pa sada u Premijer ligi. Ipak, uvek sam tako razmišljao, protiv svakoga igram isto. Poštovanje mu ukažeš van terena, ali kada utakmica počne prestaje svaka doza respekta. Kakav Haland, kakvi bakrači na Marakani… Odmah mu na startu pokažeš gde je došao, startuješ malo jače. Protivnik oseti da ne može sa tobom kako je zamislio. Borba! Naravno, sve u granicama sporta. Ako pobedi, pruži ruku i čestitaj, ali daj sve od sebe da ti na kraju slaviš trijumf. Padale su u Beogradu mnoge slavne ekipe, ne tako davno i Liverpul. Kada si deo Zvezde ne zanima te da li je sa druge strane Real Madrid, Milan, Mančester, gledaš samo sebe”.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track