BAHAR POSLE NOVOG PORAZA ZVEZDE: Moramo da budemo na nivou naših navijača
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

BAHAR POSLE NOVOG PORAZA ZVEZDE: Moramo da budemo na nivou naših navijača

Fudbal -

Poražena je Crvena zvezda na gostujućem terenu od Čukaričkog rezultatom 2:1 u okviru sedmog kola Superlige Srbije, a utiske nakon utakmice izneo je Barak Bahar.

"Žao mi je zbog navijača i zbog poraza. Želeli smo da pobedimo i startujemo učešće u Ligi šampiona u dobrom raspoloženju, ali smo ponovo napravili neke greške. Moramo da budemo bolji. Jednostavno, moramo da budemo na nivou kao što su i naši navijači Sada moramo da se pripremimo za ono što nam sledi i da uklopimo nove igrače u tim- rekao je kratko trener crveno-belih Barak Bahar posle meča.

Sledi duel sa Sitijem.

"Ne možemo da znamo za sledeći meč i kako će to uticati. Svaki meč ima svoju priču. Sada imamo meč protiv najboljeg tima na svetu, moramo da zaboravimo ovaj meč. Moramo da se fokusiramo na to"

Zvezda ne liči na sebe poslednja tri meča.

"Znamo da nismo u dobroj formi, pravimo mnogo grešaka, ali ovo je vreme da budemo snažni, da budemo zajedno, da napravimo promene, jer treba promeniti negativni momentum."

Šta je razlog tih grešaka?

"To je deo svega. Naravno, moramo da budemo pametniji, da pravimo više šansi, da pametnije koristimo loptu, kao na treningu. Sve se to dešava tokom mečeva, ali sada moramo da gledamo napred."

O promašaju Endiajea...

"Dešava se. Na igru utiče i loš teren. Teren možda nije bio dobro izgledao, jedan dodir nekada nije dovoljan kada je teren takav."

Pomoćni trener Čukaričkog Milovan Sikimić ocenio je da je ključ pobede to što su igrači poštovali dogovor u pripremi utakmice.

"Čestitke igračima, poštovali su dogovor iz svlačionice protiv ovako jedne jake ekipe. Zvezdin kvalitet se video, ali nije došao do izražaja večeras, ali to je zato jer smo baš uradili sve što treba", rekao je Sikimić.

Čukarički predstojeće nedelje takođe očekuje početak takmičenja u Evropi, ali u Ligi konferencija.

"I mi i oni sada ulazimo u jedan ritam sa velikim utakmicama sreda-subota, tako da je i na nama da se pripremimo i uživamo u tome", naveo je Sikimić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track