GODINE PROLAZE, ON SE NE MENJA! Vidić se ozbiljno povredio, pa "OTERAO" LEKARE S TERENA! Navijači mu u transu skandirali ime VIDEO
Foto: Printscreen

RATNIK

GODINE PROLAZE, ON SE NE MENJA! Vidić se ozbiljno povredio, pa "OTERAO" LEKARE S TERENA! Navijači mu u transu skandirali ime VIDEO

Fudbal -

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, Nemanja Vidić (41), pokazao je da ga i nakon završetka karijere prate karakteristike po kojima ga pamte ljubitelji fudbala širom sveta.

To su upornost, hrabrost, želja za pobedom i sposobnosti pravog ratnika.

Vidić je u Ljubljani igrao na utakmici legendi koja je imala svrhu da pomogne žrtvama strašnih poplava u Sloveniji.

Tim povodom, u spektaklu koji je organizovala UEFA, skupljeno je preko 3,5 miliona evra, a Srbin koji je karijeru završio pre sedam i po godina, pojavio se u odličnoj formi.

I pre početka utakmice moglo je da se vidi da je Vidić među igračima koji su pazili na svoju formu, a na samom početku utakmice doživeo je peh.

1 / 7 Foto: 24ur.com

Prilikom jednog trka zastao je i uhvatio se za preponu.

Sudija Roberto Roseti je prekinuo meč kako bi lekarska ekipa ušla na teren, međutim, kada su dva doktora stigla do njega, rekao im je da je sve u redu, iako je očigledno bilo da nije.

Oko 16.000 navijača prepoznalo je trenutak da ovacijama pozdravi Srbina, čije ime su skandirali nakon povrede.

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

Vidić je nastavio da igra do kraja poluvremena (trajalo je 30 minuta) i sve dok je bio na terenu, pravio je bolne grimase i rukom se držao za bolno mesto. Naravno, kada je bilo potrebe da se zapne, potrči, uđe u duel, ili skoči, nikakvog problema nije bilo!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track