STAMENIĆ SE NE PLAŠI MANČESTER SITIJA! Njegove reči će oduševiti Delije: "Uvek idemo na pobedu, bez obzira ko stoji preko puta"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

STAMENIĆ SE NE PLAŠI MANČESTER SITIJA! Njegove reči će oduševiti Delije: "Uvek idemo na pobedu, bez obzira ko stoji preko puta"

Fudbal -

Pred utakmicu sa Mančester Sitijem koja je na programu sutra od 21 čas, pored šefa stručnog štaba Crvene zvezde - Baraka Bahara, na konferenciji za medije, svoja očekivanja je izneo i prvotimac Marko Stamenić.

- Crvena zvezda je tim od kog se očekuje iskorak u Ligi šampiona, naročito nakon sjajnog starta sezone. Fudbal je takva igra, u kom ima mnogo uspona i padova. Pogledali smo se u oči, spremni smo da učimo i imamo pravi pristup, a tako će biti i na sutrašnjoj utakmici. Mančester Siti je dokazao da je najbolji tim na svetu, a mi gledamo sebe, trudimo se da napredujemo iz dana u dan i budemo hrabri. Najbitnije je da se svi zalažemo jedni za druge i da se timski branimo, ali i napadamo šampiona Evrope - započeo je Stamenić.

Ne plaši se Marko Stamenić Mančester sitija i smatra da Zvezda uvek mora da ide na pobedu, nezavisno od protivnika.

- Fudbal je magična igra. Kao tim se ne zadovoljavamo malim stvarima, s obzirom da igramo za Zvezdu, uvek idemo na pobedu i tako će biti bez obzira na tim koji je preko puta. Okružen sam dobrim i kvalitetnim ljudima, kako u samoj ekipi, tako i u stručnom štabu, stoga imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu.

Prethodne sezone, Stamenić je bio u timu Kopenhagena koji je remizirao sa aktuelnim šampionom Evrope, te je otkrio tajnu svojim saigračima kako se igra protiv najboljih.

- Razgovarao sam sa svojim saigračima. Pred ovakve utakmice su najvažnije mentalne pripreme, sve je u glavi. Moramo da shvatimo da možemo da igramo protiv najjačih ekipa na svetu, a ubeđen sam da smo sposobni za to, jer smo sami jedna velika ekipa - zaključio je Stamenić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track