DRAGOVIĆ POSLE PORAZA NA ETIHADU: Siti je zasluženo pobedio, to je bio jedan korak na bolje posle poraza od Čukaričkog
Foto: John Bradley/ProSports / Shutterstock Editorial / Martin Rickett / PA Images / Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

DRAGOVIĆ POSLE PORAZA NA ETIHADU: Siti je zasluženo pobedio, to je bio jedan korak na bolje posle poraza od Čukaričkog

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde porazom su počeli takmičenje u Ligi šampiona, pošto su večeras u prvom kolu Grupe G u gostima izgubili od Mančester sitija 3:1.

Golove za trijumf šampiona Evrope na stadionu Etihad postigli su Hulijan Alvares u 47. i 60. minutu i Rodrigo u 73, dok je strelac jedinog pogotka za crveno-bele bio Osman Bukari u 45. minutu.

"Bravo za momke, borili smo se... Svakako Siti je zasluženo pobedio, to je bio jedan korak na bolje posle poraza od Čukaričkog", rekao je Dragović.

"Da se ne lažemo, Mančester Siti je zasluženo pobedio, ali smo se borili i da smo imali malo više sreće u drugom poluvremenu da ne primimo gol tako brzo, možda bi duže vodili i ko zna... Bravo za sve igrače koji su nastupili danas, čak i za one na klupi koji su nas motisivali. To tako mora da izgleda, i to je Zvezda. Lepo je igrati protiv Mančester Sitija, oni su najbolja ekipa na svetu sa najboljim trenerom i za to smo se borili godinu dana. Malo manje je lepo kada 90 minuta trčiš iza lopte, hoćeš nekog da "udariš", da se pokažeš, ali kasniš. No, naučili smo, a sad se okrećemo pripremi za derbi", rekao je kapiten crveno-belih.

Zvezda će u narednom kolu, 4.oktobra na stadionu Rajko Mitić dočekati Jang Bojs, dok će Siti gostovati Lajpcigu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track