JUNAK IZ MANČESTERA, OSMAN BUKARI VEĆ ZABORAVIO GOL SITIJU: Okrećemo se Partizanu! To je najvažnija utakmica za Zvezdu! (VIDEO)
Foto: Nigel French / PA Images / Profimedia

direktno

JUNAK IZ MANČESTERA, OSMAN BUKARI VEĆ ZABORAVIO GOL SITIJU: Okrećemo se Partizanu! To je najvažnija utakmica za Zvezdu! (VIDEO)

Fudbal -

Osman Bukari doneo je veliku radost navijačima Crvene zvezde, kada je postigao vodeći gol protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Međutim, kod momka iz Gane nema mesta euforiji.

Osman Bukari
foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Osman Bukari bio je prvi strelac za Crvenu zvezdu u ovogodišnjoj Ligi šampiona. Pogodak je proveravao VAR.

- Znao sam je gol bio regularan, međutim, čekala se odluka iz VAR sobe. Osetio se u tom trenutku i veliki pritisak, iako sam bio ubeđen da će sudija pokazati na centar. Pogodio sam, očekivalo se od nas da u nastavku sačuvamo prednost, iako je pritisak Mančester sitija bio i do gola veliki – rekao je Osman Bukari, a na pitanje da li je razmišljao da će dato gol Sitiju je odgovorio:

- Sve je moguće u životu, moraš naporno da radiš. Kao igrač živiš za ovakve utakmice. Kada sam dao gol, bio sam presrećan, to je bio momenat koji sam čekao.

Osman Bukari
foto: www.crvenazvezdafk.com

Reprezentativac Gane kaže da se meč protiv Sitija treba zaboraviti i okrenuti ka obavezama u domaćem prvenstvu, gde crveno-bele u sredu očekuje večiti derbi protiv Partizana na gostujućem terenu.

- Nema vremena da razmišljamo mnogo o Mančester sitiju. Okrećemo se Partizanu, za nas je utakmica u šampionatu, kao sledeća, najbitnija.

Osman Bukari
foto: Conor Molloy / Zuma Press / Profimedia

Potom je usledilo i pitanje vezano za Jang Bojs, tim koji 4. oktobra dolazi na Marakanu u drugom kolu Lige šampiona.

- Znam da sve interesuje meč sa Jang Bojsom, međutim, prvo treba da završimo posao u prvenstvu. Zato je i duel sa Partizanom u prvom planu. Utakmice u Beogradu, u Ligi šampiona, moraju da budu naše. Radujemo se dolasku Jang Bojsa, ali prvo da prođemo rivala u prvenstvu – bio je više nego jasan Osman Bukari.

01:41

ODMAN BUKARI VEĆ ZABORAVIO GOL SITIJU: Sada moramo da se okrenemo Partizanu! To je najvažnija utakmica za nas!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track