APSOLUTNI REKORDER PRELAZNOG ROKA: Spopadao supruge saigrača, pa izbačen iz reprezentacije! Sad promenio 4 kluba za samo 29 DANA!
Foto: Twitter Printscreen

neverovatno

APSOLUTNI REKORDER PRELAZNOG ROKA: Spopadao supruge saigrača, pa izbačen iz reprezentacije! Sad promenio 4 kluba za samo 29 DANA!

Fudbal -

Egipatski fudbaler Amr Varda ovog leta promenio je čak četiri kluba za 29 dana i tako postao rekorder prelaznog roka.

Egipćaninu, koga su mnogi smatrali naslednikom Mohameda Salaha, na kraju sezone istekao je ugovor sa Apolonom iz Limasola.

On je 11. avgusta promovisan kao novo pojačanje Ražda Kazablanke, jednog od najpopularnijih klubova u Africi, međutim, zadržao se tamo samo 12 dana. Raskinuo je ugovor i iz svog džepa platio odštetu samo da ode. Istog dana potpisao je za Doks iz Katokopije, klub iz predgrađa Nikozije. Ipak, na Kipru se nije pojavio. Umesto da se ukrca na avion, završio je navodno u bolnici, pod izgovorom da je imao napad panike, pa je klub odmah raskinuo ugovor koji je potpisan elektronskim putem. Pojedini mediji pisali su da je fudbaleru bio zabranjen ulazak u zemlju zbog problema sa dokumentima i da je zbog toga došlo do raskida ugovora.

Nakon toga otišao je u Teheran i potpisao za Esteglal, a onda iz nepoznatih razloga napustio klub i 9. septembra potpisao za Farko iz Egipta.

Varda je važio za velikog talenta u Egiptu. Za reprezentaciju je odigrao 30 utakmica i postigao jedan gol. Zanimljivo, 2019. godine izbačen je iz nacionalnog tima jer je seksualno uznemiravao supruge svojih saigrača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track