PLATILI GA 85.000.000 EVRA, A SAD TRENERA SA JUNIORIMA! Zabranili mu čak i pristup klupskom restoranu!
Foto: Printscreen

rasulo na old trafordu

PLATILI GA 85.000.000 EVRA, A SAD TRENERA SA JUNIORIMA! Zabranili mu čak i pristup klupskom restoranu!

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Džejdon Sančo našao se u nemilosti trenra Erika Ten Haga.

Holandski stručnjak izbacio je zvezdu Junajteda iz tima i zabranio mu pristup svim klupskim prostorijama koje su namenjene prvom timu.

Kada je u leto 2021. stigao iz Borusije Dortmund u transferu vrednom oko 85 miliona evra, navijači su verovali da će engleski reprezentativac biti veliko pojačanje i lider tima u budućnosti. Međutim, Sančo nije ispunio velika očekivanja.

Momak koji je na 137 mečeva za Borusiju postigao 50 godlova i upisao 64 asistencije, potpuno se ugasio u Junajtedu. Za klub sa Old Traforda postigao je samo 12 golova i upisao šest asistencija u 82 meča.

Ove sezone na terenu je proveo samo 76 minuta, a na poslednjim mečevima nije ga ni bilo u sastavu. Ten Hag je objasnio da je razlog nedovoljan angažman na treninzima.

To je razbesnelo Sanča koji je na društvenim mrežama demantovao tvrdnje holanskog stručnjaka i rekao da je on "žrtveni jarac".

Zbog svoje objave izgubio je mesto u timu i sada trenira sa juniorskom ekipom. Britanski "Dejli Miror" otkriva da mu je zabranjen pristup svim prostorijama prvog tima, čak i klupskom restoranu, dok ne uputi izvinjenje Ten Hagu.

Miror piše da je Sančo više puta kasnio na trening pre javne prepirke sa Ten Hagom i da je to jedan od razloga zbog kojih je ispao iz prvog tima.

Mediji spekulišu da bi mladi fudbaler već u januaru mogao da napusti Old Traford i da je Junajted spreman da prihvati sniženu cenu za reprezentativca Engleske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track