REGION OVO NE PAMTI! Kapiten uhapšen zbog ubistva, a klub bez njega doživeo DEBAKL protiv Rijeke - navijači su skandirali OVO!
Foto: EPA/GEORGE VITSARAS

SKANDALOZNO

REGION OVO NE PAMTI! Kapiten uhapšen zbog ubistva, a klub bez njega doživeo DEBAKL protiv Rijeke - navijači su skandirali OVO!

Fudbal -

Fudbalski klub Libertas iz Novske, koji se takmiči u tamošnjim nižim ligama, doživeo je debakl u prvom kolu Kupa Hrvatske od Rijeke (9:0), a tokom utakmice sa tribina se čulo ime Leonarda Jagatića.

U pitajnu kapiten Libertasa, koji se trenutno nalazi među uhapšenim navijačima za ubistvo Mihalisa Kacurisa, navijača AEK-a u Atini.

grčka policija, Dinamo, huligani, Atina
foto: YIANNIS PANAGOPOULOS / AFP / Profimedia

Ovaj 23-godišnjak je pre Libertasa igrao za Moslavinu, a kako je potvrdio portal Indeks, njegovo ime se nalazi među navijačima Dinama koji su uhapšeni nakon ubistva Kacurisa.

Podsećamo, Kacuris je ubijen pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona kada je u Atini trebalo da gostuje Dinamo iz Zagreba.

Taj meč je odložen, ali je potom AEK uspeo da u dvomeču bude bolji i preko Dinama dođe do plej-ofa, da bi potom ispao i morao da se zadovolji Ligom Evrope.

(Kurir sport/Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track