KAKAV POTEZ ALEKSANDRA KATAIJA NA TRENINGU ZVEZDE: Magiko je zalepio loptu za nogu! Ovo morate da pogledate! (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

majstor

KAKAV POTEZ ALEKSANDRA KATAIJA NA TRENINGU ZVEZDE: Magiko je zalepio loptu za nogu! Ovo morate da pogledate! (VIDEO)

Fudbal -

Aleksandar Katai ove sezone je u drugom planu u Crvenoj zvezdi. Međutim, ako je suditi po onome što radi na treningu nije izgubio magiju u nogama.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde momka iz Srbobrana zovu Magiko, a sve zbog njegovih poteza na utakmicama kojima ih je dovodio do delirijuma. Tokom priprema Aleksandar Katai se povredio, što su drugi igrači iskoristili, a miljenik Zvezdine publike preselio se na klupu.

Na treningu prvotimaca Aleksandar Katai demonstrirao je svoju magiju. Jedan od fudbalera Crvene zvezde snažno je šutnuo loptu u vis, a na nju su krenuli Srđan Mijailović, Gelor Kanga i Aleksandar Katai. Dok je lopta bila u visini, Katai je snažno uzviknuo:

- Ja!

Potom je lopta palana njegovu nogu, a on ju je tako zalepio, da su njegovi saigrači ostali u čudu. Aplauzom su ovaj vrhunski potez ispratili Stefan Mitrović, Piter Olajinka, Žan Filip Kraso i Srđan Vasiljević, dok se Lazar Nikolić uhvatio za glavu.

Barak Bahar
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čini se da je Aleksandar Katai spreman za utakmice, a pošto je večiti derbi sa Partizanom odložen, videćemo hoće li trener Barak Bahar za vikend protiv niškog Radničkog ukazati šansu Zvezdinom Magiku.

Ove sezone Aleksandar Katai odigrao je samo 12 minuta i to u porazu od Čukaričkog na Banovom brdu od 1:2.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track