SAVO MILOŠEVIĆ OTIMA SRBIJI POUZDANOG ŠTOPERA: Bosanski mediji plasirali vest o kapitenu PARTIZANA i novom selektoru
Foto: Starsport

komšiluk

SAVO MILOŠEVIĆ OTIMA SRBIJI POUZDANOG ŠTOPERA: Bosanski mediji plasirali vest o kapitenu PARTIZANA i novom selektoru

Fudbal -

Neverovatna vest stiže iz komšiluka! Savo Milošević po preuzimanju fudbalske reprezentacije BiH sprema pravu bombu.

Savo Milošević
foto: Starsport©

Novi selektor selekcije BiH Savo Milošević ima plan da kapitena Partizana Svetozara Markovića (23) nagovori da promeni reprezentaciju, odnosno da umesto Srbije izabere zemlju u kojoj se rodio. Novi selektor iako još nije stupio zvanično na dužnost, nije pozitivno dočekan u Sarajevu.

Portal Sportske.ba piše da je Savo Milošević predstavio svoje planove direktoru reprezentacije BiH Zvjezdanu Misimoviću. Novi selektor želi da rekonstruiše fudbalsku selekciju naših suseda, a navodno mu je prioritet da privoli Svetozara Markovića kojeg odlično poznaje iz vremena provedenog u Partizanu.

Partizan, Svetozar Marković, Igor Vujačić
foto: @starsport

Svetozar Marković rođen je u Republici Srpskoj u Ugljeviku, pored pasoša Srbije ima i putne isprave BiH, pa samim tim nema bilo kakve prepreke da zaigra za komšije. Sem onih ličnih, patriotskih.

Svetozar Marković prošao je sve omladinske selekcije Srbije, bio kapiten mlade reprezentacije. Pored njega, Savo Milošević prema pisanju sarajevskih portala u notesu ima još nekoliko fudbalera kojima bi voleo da ukaže šansu u reprezentaciji BiH.

Kurir sport/Sportske.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track