KOLAROV GRADI TRŽNI CENTAR POVRŠINE 3.000 KVADRATNIH METARA! Za ovaj projekat izabrao NEOBIČNU LOKACIJU!
Foto: Profimedia

ušao u građevinski biznis

KOLAROV GRADI TRŽNI CENTAR POVRŠINE 3.000 KVADRATNIH METARA! Za ovaj projekat izabrao NEOBIČNU LOKACIJU!

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Aleksandar Kolarov, rešio je da upliva u građevinske vode i to na veoma neobičnoj lokaciji.

Kolarov se odlučio da sagradi tržni centar, a izbor je pao na neobičnu lokaciju - Topličinu ulicu u zrenjaninskom naselju Šumice.

- Nedavno su počeli pripremni radovi na parceli u Topličinoj ulici, gde će se nalaziti tržni centar "Riteil park Topličina" - stoji u objavi gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure, pa se dodaje:

- Poslovni prostor u naselju Šumica gradi firma čiiji je suvlasnik nekadašnji srpski reprezentativac, Aleksandar Kolarov.

Simo Salapura primio je Aleksandra Kolarova koji je gradonačelniku Zrenjanina poklonio i dres Mančester sitija.

- Juče sam u svom kabinetu priredio prijem za Aleksandra Kolarova i njegove saradnike. Dobio sam uverenje da će se lokali useliti početkom 2024. godine. Za nas je veoma važan dolazak novog investitora, ulaganje u Zrenjanin, a pre svega otvaranje novih radnih mesta. Izgradnjom ovog centra biće otvoreno oko 40 novih radnih mesta. Ukupna površina objekta biće oko 3.000 kvadratnih metara - dodao je Salapura.

Podsetimo, Kolarov je rođen u selu Vojka koje se nalazi u blizini Stare Pazove i nalazi na oko 85 kilometara od Zrenjanina, te je i zbog ovog razloga izbor lokacije za izgradnju tržnog centra veoma neobičan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track