NE MOGU DA GOVORIM, IZVINJAVAM SE SVIMA! Šokantno obraćanje Murinja: NEMA VREMENA ZA PLAKANJE, ovo mi je najgori start u karijeri!
Foto: EPA/FABIO FRUSTACI

POSEBNI

NE MOGU DA GOVORIM, IZVINJAVAM SE SVIMA! Šokantno obraćanje Murinja: NEMA VREMENA ZA PLAKANJE, ovo mi je najgori start u karijeri!

Fudbal -

Trener Rome, Žoze Murinjo, u neobičnom izdanju pojavio se pred novinarima nakon poraza od Đenove.

Ekipa koja je prošle sezone igrala u Seriji B, kao domaćin je pobedila Rimljane rezultatom 4:1.

Posle šest utakmica Roma ima samo jednu pobedu i pet bodova.

Murinjo je zako zabeležio najlošiji start sezone sa bilo kojim klubom, pošto je oborio negativan rekord iz sezone 2015/16 kada je sa Čelsijem u istom broju mečeva osvojio sedam bodova.

Nakon utakmice nije bio raspoložen za razgovor, a to je saopštio novinaru "DAZN-a".

"Izvinjavam se svima u studiju, ali stvarno nemam želju da govorim. Nisam razgovarao sa igračima. Kada ne pričam sa igračima, to znači da stvarno ne mogu da diskutujem na široko i odgovaram na vaša pitanja", poručio je Murinjo, nakon čega je ipak govorio o meču.

Vučica je igrala bez Krisa Smolinga, ali...

"Reći da smo izgubili na kvalitetu jer nam je izostao ovaj ili onaj igrač, to nije korektno. Dobra igra je posledica timskog duha i kolektivnog rada. Mi smo izgubili nešto od toga".

Nastavio je Žoze u istom tonu.

"Ovaj start mi je najgori u karijeri. Ipak, mislim da smo imali i to da je Roma prvi put igrala dva evropska finala zaredom. Imamo tim koji mora što pre da izađe iz ove situacije. Nema više transfera, niko ne može da ode ili da dođe, ovo je grupa koju imamo, sa svim kvalitetima i problemima. Nema vremena za plakanje. Možemo da činimo to interno, jer su nam srca povređena, posebno meni zbog odnosa sa navijačima Rome. Ali sutra se vraćamo na posao. I sledeći meč se igra za tri boda, ne za sedam ili osam, naredni meč nam je najvažniji", rekao je Portugalac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track