HOROR SUDBINA HOLANDSKOG GOLMANA! Već su mu se jednom BORILI ZA ŽIVOT: Jurio LOPOVA, stigao ga, ovaj izvadio NOŽ i krenuo da UBADA
Foto: Broer van den Boom/Orange Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

pakao

HOROR SUDBINA HOLANDSKOG GOLMANA! Već su mu se jednom BORILI ZA ŽIVOT: Jurio LOPOVA, stigao ga, ovaj izvadio NOŽ i krenuo da UBADA

Fudbal -

Čitavu planetu potresla je vest o holandskom golmanu Etjenu Vasenu koji je u finišu meča koji je njegov RKC igrao protiv Ajaksa doživeo jezivu povredu.

Sudario se Vasen sa Brajanom Brobijem posle čega je ostao da leži na travi, a brzom intervencijom lekarskog tima on je prebačen u bolnicu i, prema prvim informacijama, trenutno se nalazi u svesnom stanju.

Etjen Vasen
foto: Broer van den Boom/Orange Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije ovo prvi put da nesrećni Vasen prolazi kroz pakao i da mu se lekari bore za život. Naime, on je tokom srednjoškolskih dana uporedo trenirao fudbal i radio u jednom velikom trgovinskom lancu u Holandiji kao obezbeđenje. Jednom prilikom pojurio je lopova kog je uočio na mestu koje je čuvao, stigao ga je, a ovaj je izvadio nož i krenuo da ubada.

Etjen Vasen je pretrpeo ozbiljne povrede zbog kojih je hitno završio u bolnici, ali je uspeo da se izvuče, oporavi i stane na gol. Sada vodi drugu veliku bitku i čitava planeta se nada da će je dobiti.

Etjen Vasen

Rođen: 26. jula 1995. u Bredi

Visok: 189 cm

Karijera: RKC 186 utakmica, 300 primljenih golova, 40 mečeva bez primljenog gola

Vrednost: 1.000.000 evra *

*prema sajtu Transfermarkt

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track