NAJBITNIJI MEČ ZA ZVEZDU! Evo šta kaže Barak Bahar pred duel sa Jang Bojsom u Ligi šampiona
Foto: Aleksandar Radonić / KUrir sport

LIGA ŠAMPIONA

NAJBITNIJI MEČ ZA ZVEZDU! Evo šta kaže Barak Bahar pred duel sa Jang Bojsom u Ligi šampiona

Fudbal -

Pred meč drugog kola u grupnoj fazi Lige šampiona koji će Crvena zvezda i Jang bojs odigrati na stadionu Rajko Mitić u sredu od 21 sat, novinarima u Beogradu obratili su se Barak Bahar, trener crveno-belih i fudbaler Mirko Ivanić.

"Znamo da u poslednjim mečevima nismo imali dobre nastupe kao na počektu sezone, ali znate da je Liga šampiona nešto drugo. Sada igramo kod kuće i to je utakmica u kojoj moramo da pobedimo, očekujem dobru igru", poručio je trener crveno-belih.

"Drugačije je kad igrate pred 50.000 navijača, iskoristićiemo to, igraćemo zajedno sa njima, bićemo jaki, snažni i ako dobro započnemo meč - pobedićemo", dodao je Bahar.

Barak Bahar
foto: www.crvenazvezdafk.com

Da li možemo da očekujemo više ofanzivniju igru nego u Mančesteru?

"Sada će biti potpuno dugačija igra. Jang Bojs je više na našem nivou i cilj je da igramo dosta ofanzivnije", obećava Bahar.

Šta može da odluči pobednika?

"Zaista nam je jako važno da navijači dođu i budu aktivni. Pre početka utakmice nema favorita, oba tima su ravnopravna. Odlučiće sitni detalji, plan, i nadam se da ćemo pobediti".

Bahar je rekao i da su svi igrači spremni za sutrašnji duel.

"Verujemo u sebe. Znamo šta treba da radimo. Ova utakmica može da promeni celu sezonu, ali ne želimo da igramo pod pritiskom. Želimo da iskoristimo taj pritisak u pozitivnom smislu", izjavio je trener crveno-belih.

Mirko Ivanić pred Jang Bojs

"Stvarno vredno radimo na treninzima, odgovorno pristupamo. Definitivno smo spremni za ovo sutra, za to smo se spremali celo leto. Ekipa je spremna i jedva čekamo da počne utakmica", rekao je pred meč Ivanić, a onda se osvrnuo i na 2019. godinu i dvomeč sa Jang Bojsom.

"Ta utakmica bila mi je jedna od stresnijih jer sam počeo sa klupe. Što se tiče natpisa njihovih medija, ne BiH komentarisao, ne bavim se time. Želimo da učestvujemo u spektaklu koji će nam spremiti naši navijači, a mi želimo da pokažemo zašto smo zasluženo u Ligi šampiona", kazao je Ivanić, a onda je upitan da napravi paralelu od tada do sada.

"Ne bih upoređivao ovaj tim sa onim iz 2019. godine, nikad ne znaš šta bi moglo da odredi tok utakmice. Možemo da ostvarimo pobedu koja može da nam okrene sezonu", nada se Ivanić i dodaje:

"Nadam se da sam sada opasniji. Aleksa je moj veliki prijatelj, drago mi je bilo što je tada postigao odlučujući gol. Bilo bi lepo da se obistine njegove reči, ali neka tim izbaci najboljeg pojedinca, pa da se radujemo zajedno", zaključio je fudbaler crveno-belih.

(Kurir sport/A. Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track