"POKAZAĆEMO KOLIKO NAM SE GADI" Navijači Intera spremaju PAKAO za Lukakua: Okrenuo nam je leđa na NAJSRAMOTNIJI način!
Foto: EPA/ROBERTO BREGANI

neće mu biti lako

"POKAZAĆEMO KOLIKO NAM SE GADI" Navijači Intera spremaju PAKAO za Lukakua: Okrenuo nam je leđa na NAJSRAMOTNIJI način!

Fudbal -

Fudbaler Rome Romelu Lukaku biće neprijateljski dočekan na Džuzepe Meaci krajem meseca kada sa novim klubom bude gostovao Interu.

Bio je Lukaku ljubimac navijača Intera, ali im je "zabio nož u leđa" kada je tokom leta vodio tajne pregovore sa rivalskim klubovima, među kojima je bio i Juventus.

Lukaku je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, ali nije se proslavio. Zbog brojnih povreda koje su ga mučile bio je totalno van forme. Ipak, Inter je bio spreman da ga zadrži i planirao je da ga otkupi od Čelsija.

Međutim, odnosi između italijnskog kluba i Belgijanca su se urušili kada je otkriveno da je Lukaku tajno pregovarao sa drugim klubovima. Svojim potezom razočarao je navijače, saigrače i trenera i sada ga čeka pravi pakao u Milanu.

Krajem meseca sa svojim novim klubom Romom gostovaće u Milanu, gde će biti neprijateljski dočekan.

"Želimo da budemo spremni da čuje koliko nam se gadi jer je okrenuo leđa na najsramotniji način. Pokazao je koliko je mali čovek", ističu navijači Intera.

"Branili smo te, a ti si nam uzvratio okretanjem leđa", poručili su Lukakuu razočarani fanovi slavnog italijanskog kluba.

Lukaku je odigrao šest mečeva za Romu ove sezone i postigao je četiri gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track