VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao? VIDEO
Foto: Printscreen

težak incident

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao? VIDEO

Fudbal -

Skandal u Alkmaru nakon utakmice Lige konferencija!

Srpski fudbaler, Radovan Pankov, nekadašnji član Crvene zvezde, a sada Legije iz Varšave, priveden je posle meča protiv AZ-a, prenosi poljska televizija "TVP SPORT".

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

Navodno, Pankov i kapiten Legije, Žozeu, izvedeni su iz klupskog autobusa posle meča i policijskim automobilom odvedeni u stanicu.

Do incidenta je došlo kada je policija zatvorila kapiju pre nego što je delegacija poljskog tima izašla do autobusa, s obrazloženjem da su navijači Legije krenuli da napuštaju stadion.

Došlo je do protesta Poljaka, a policija je navodno koristila silu, nakon čega je zatraženo da Pankov i Žozue napuste autobus.

Kako prenose poljski mediji, dvojica fudbalera su provela noć u policijskoj stanici u Amsterdamu uz napomenu da policija nije želela da razgovara sa poljskim konzulom, već sa predstavništvima Srbije i Portugalije.

Kurir sport

Bonus video:

19:46

POZNATI FUDBALER UHVATIO ŽENU U PREVARI PA PRETUKAO DRUGA NA MRTVO! Stanišić šokirala: Evo šta je nakon toga uradio sa ženom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track