LEGENDI ARGENTINSKOG FUDBALA PRETI 15 GODINA ZATVORA! Kontroverzni Kaniđa u ozbiljnom PROBLEMU!
Foto: Kelly Schöbitz / APA / Profimedia, Jimmy D'Angelo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŠOK

LEGENDI ARGENTINSKOG FUDBALA PRETI 15 GODINA ZATVORA! Kontroverzni Kaniđa u ozbiljnom PROBLEMU!

Fudbal -

Legendarni argentinski fudbaler Klaudio Kanđa optužen je za silovanje bivše supruge Marijane Nanis i preti mu 15 godina robije, prenose britanski mediji.

Klaudio Kaniđa
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Bivša supruga kontroverznog as tvrdi da ju je Kaniđa silovao 6. maja 2018. godine u jednom luksuznom hotelu u Buenos Ajresu.

Fudbaler je negirao zločin, pokušao je da izbegne suđenje, Apelacioni sud odbio je njegove žalbe i potvrdio optužnicu. Sudiće mu se za teško seksualno zlostavljanje i mogao bi da dobije do 15 godina zatvora ako bude osuđen.

Kaniđa se od bivše supruge, sa kojom ima troje dece, razveo 2019. godine i već neko vreme je u vezi sa 30 godina mlađom manekenkom Sofijom Boneli.

Klaudio Kaniđa
foto: Jimmy D'Angelo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegova bivša supruga tvrdi da ju je Kaniđa nakon navodnog seksualnog napada udario i zapretio da će je ubiti ako ga prijavi policiji.

Klaudio Kaniđa
foto: SERGIO GOYA / AFP / Profimedia

Klaudio Kaniđa je 50 puta igrao za Argentinu, a kao ofanzivni vezni, nekada i krilni napadač, dao 16 golova. Tokom karijere igrao je za Atalantu, Romu, Boku Juniors.

U "Maradoninoj generaciji" osvojio je Kopa Amerika, Kup konfederacija i igrao u finalu Mundijala pomenute 1990. Ipak, umesto samo kao majstora fudbala, mnogi će ga pamtiti i po karijeri koja je krenula stranputicama, iako je mogla da ga vodi ka zvezdama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track