MURINJO HOĆE U SAUDIJSKU ARABIJU: "Posebni" otkrio gde nastavlja karijeru!
Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

rešen

MURINJO HOĆE U SAUDIJSKU ARABIJU: "Posebni" otkrio gde nastavlja karijeru!

Fudbal -

Žoze Murinjo čuveni portugalski trener izjavio je i da očekuje angažman u Saudijskoj Arabiji narednih godina.

On je za stanicu "MBC Egypt TV", čiji su vlasnici inače Saudijci, rekao da je samo pitanje vremena kada će preuzeti neki od klubova u Saudijskoj Arabiji.

"Ići ću svakako u Saudijsku Arabiju u slobodno vreme, ali sam ubeđen da ću jednog dana i raditi tamo. Ne znam kada, ali sam prilično siguran da će se to desiti", rekao je Murinjo.

Portugalac trenutno vodi Romu kojoj ne cvetaju ruže u novoj sezoni.

Žoze Murinjo
foto: EPA/GIUSEPPE LAMI

"Za sada sam posvećen Romi i želim dati sve od sebe klubu, do poslednjeg dana. Niko ne zna šta donosi sutra, ali ću definitivno raditi jednog dana u Saudijskoj Arabiji", ponovio je Murinjo svoju želju.

Zanimljivo je da je pre nekoliko dana Roma postigla dogovor sa saudijskim partnerima da se se logo turističke ponude Rijada reklamira na dresovima Rimljana.

"Vrata Saudijske Arabije su mi uvek otvoren, želim da učinim da tamo fudbal napreduje još više. Kristijano je tamo otišao i dao ljudima potpuno novu perspektivu tamošnjeg fudbala. Ljudi su mislili da će tamo sa njim to biti šou jednog čoveka ali su tokom leta shvatili da se tamo sve menja. Tamo ne dolaze više samo igrači na zalasku karijera već igrači koji su u najboljim godinama, jer je tamošnja liga sada dobra, bolja nego ranije, i biće još bolja i kvalitetnija", dodao je Mutinjo koji, očigledno, i sebe vidi kao deo megalomanskog projekta u režiji Saudijaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track