SPEKTAKULARAN PREOKRET CRVENIH ĐAVOLA: Mančester junajted postigao dva gola u nadoknadi, Čelsi ulazi u formu!
Foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

PREMIJER LIGA

SPEKTAKULARAN PREOKRET CRVENIH ĐAVOLA: Mančester junajted postigao dva gola u nadoknadi, Čelsi ulazi u formu!

Fudbal -

SP

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na svom terenu posle preokreta Brentford sa 2:1, u utakmici osmog kola Premijer lige.

Brentford je poveo golom Matijasa Jensena u 26. minutu, a Junajted je golovima u nadoknadi vremena osvojio sva tri boda.

Prvo je u 90. minutu posle upotrebe VAR tehnologije zbog ofsajda poništen gol domaćeg igrača Skota Mektomineja. Mektominej je tri minuta kasnije ipak izjednačio, a u sedmom minutu nadoknade postigao je pobedonosni gol.

Junajted sada ima četiri pobede i deveti je na tabeli sa 12 bodova. Brentford je pretrpeo treći poraz i sa sedam bodova zauzima 14. mesto.

Fudbaleri Čelsija pobedili su na gostujućem terenu Barnli sa 4:1.

Barnli je poveo u 15. minutu golom Vilsona Odobera, a izjednačio je njegov saigrač Amen Al Dahil, koji je postigao autogol u 42. minutu.

Čelsi
foto: Gary Oakley / Zuma Press / Profimedia

Čelsi je poveo u 49. minutu golom Kola Palmera iz jedanaesterca, a prednost je udvostručio Rahim Sterling u 65. Konačan rezultat postavio je Nikolas Džekson u 75. minutu.

Čelsi je ostvario drugu uzastopnu pobedu, ukupno treću u prvenstvu i ima 11 bodova na 10. mestu. Barnli posle šestog poraza zauzima 18. mesto sa četiri boda. ; Do druge pobede u sezoni Everton je došao na svom terenu protiv Bornmuta 3:0, dok je Fulam na svom terenu bio bolji od Šefild junajteda sa 3:1, za treći trijumf u ligi.

Ranije danas Totenhem je na gostujućem terenu pobedio Luton sa 1:0, a kasnije igraju Kristal Palas - Notingem Forest.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track