LUDO KOLO SLS: Haos u Novom Pazaru, propust za ANALE u Kragujevcu, NESTVARAN PROMAŠAJ na "krovu" i Nathove suze u Humskoj!
Foto: Starsport

bilo je više nego zanimljivo

LUDO KOLO SLS: Haos u Novom Pazaru, propust za ANALE u Kragujevcu, NESTVARAN PROMAŠAJ na "krovu" i Nathove suze u Humskoj!

Fudbal -

Vikend za nama bio je rezervisan za 11. rundu takmičenja u Super ligi Srbije, a ovo kolo je bilo drugačije i posebno zanimljivo.

Odigrano je osam utakmica, a mnoge su obeležile nesvakidašnje situacije.

Sve je počelo još u petak kada su na terenu bili IMT i Radnički koji su podelili bodove (1:1). Utakmica je odigrana na krovu TC "Stadion", a u samom finišu videli smo jedan nestvaran promašaj. Igrač domaćih, Luka Luković, mogao je da se proslavi kada mu se u 97. minutu, pri rezultatu 1:1, lopta odbila direktno na glavu na manje od jednog metra od gola.

Luković je pogrešno procenio let lopte, te je pogodio prečku i umesto u junaka, izrastao je u tragičara.

Subota je bila rezervisana za duel Novog Pazara i Vojvodine, a osim pobede domaćina rezultatom 3:1, susret je obeležio i haos koji su izazvali navijači.

Igrao se 10. minut susreta, kada su navijači Pazara sa severne tribine ubacili na teren nekoliko petardi, od kojih je jedna eksplodirala odmah pored golmana njihovog tima Nikole Mirkovića, a još jedna u blizini štopera Abdulaja Sisea. Utakmica je na kratko prekinuta, a Novi Pazar je u nastavku stigao do pobede.

Partizan je u Humskoj savladao Mladost iz Lučana rezultatom 2:0, ali je utakmica ostala u senci Bibarsa Natha. Izraelac nije proslavio pogodak koji je dao iz jedanaesterca zbog ratnog stanja u njegovoj zemlji. Nathove suze stigle su i do izraelskih medija, a jedan od najboljih fudbalera Partizana po završetku meča rekao im je sledeće:

- To je horor film. Ne znam šta da kažem, šok je što ne znamo šta se dešava. Svuda samo krv, to je noćna mora iz koje ne znamo kako da izađemo. Pre utakmice sam osećao da ću biti strelac, ima takvih dana... Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram.

Za kraj, možda i najzanimljivija utakmica, ali i situacija! Stadion "Čika Dača" u Kragujevcu bio je poprište duela Radničkog i Crvene zvezde, a publika je mogla da uživa u čak sedam golova i pravom spektaklu. Crveno-beli su slavili sa 4:3, ali je situacija sa početka drugog poluvremena "ukrala slavu" svim ostalim uzbuđenjima.

Naime, Feđa Dudić, trener domaće ekipe je na pauzi u igru poslao fudbalera koji se ne nalazi u protokolu Miloša Vidovića. Pritom mu je dao i kapitensku traku!

Propust je brzo primećen i to zbog reakcije sa klupe Crvene zvezde, izmena je poništena i na teren je ušao drugi fudbaler Vladimir Tomović. Ipak, sada bi Radnički mogao da bude žestoko kažnjen, a Marko Dimitrijević, sekretar kragujevačkog tima, podneo je ostavku posle ovog velikog propusta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track