BRUTALNO NASILJE! Fudbaler dobio udarac NOGOM U GLAVU, pa se ONESVESTIO: Maloletnik (17) završio u BOLNICI posle ŽESTOKIH BATINA!
Foto: Printscreen

NEZAPAMĆEN INCIDENT

BRUTALNO NASILJE! Fudbaler dobio udarac NOGOM U GLAVU, pa se ONESVESTIO: Maloletnik (17) završio u BOLNICI posle ŽESTOKIH BATINA!

Fudbal -

Žestok incident koji se dogodio na mladih timova Deportivo Bormuhos i Union Viljaverdea u Španiji potresao je javnost.

Jedan 17-godišnji fudbaler ekipe Deportivo Bormuhos završio je u bolnici sa teškim povredama glave nakon brutalnog napada fudbalera protivničkog tima.

Nakon meča, na putu ka svlačionici, maloletnog fudbalera napali su igrači Viljaverdea i naneli mu teške povrede. Dobio je dva žestoka udarca pesnicom i jedan nogom u glavu i odmah je izgubio svest.

Nesrećnom fudbaleru odmah je pružena pomoć na stadionu, a nakon toga je prebačen u bolnicu u Sevilji.

Njegova porodica je narednog dana prijavila napad.

Fudbalski klub Bormuhos izdao je saopštenje u kom ističe da je neshvatljivo da se ovakvo nasilje događa na fudbalskim utakmicama. Oni su kritikovali i sudiju koji ovaj stravičan incident nije uneo u zapisnik i nije ga interesovalo šta se dogodilo.

U klubu se nadaju da će nasilnici biti žestoko kažnjeni i da će Fudbalski savez Španije preduzeti sve mere kako bi sprečili ponavljanje ovakvih incidenata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track