SVAKO KO HOĆE DA IGRA SUPERKUP U ARABIJI JE DEBIL! Gazda Napolija ljut na kolege: Na sve su spremni, samo da zarade MILION VIŠE!
Foto: Vincenzo Izzo / Shutterstock Editorial / Profimedia

pravo u metu

SVAKO KO HOĆE DA IGRA SUPERKUP U ARABIJI JE DEBIL! Gazda Napolija ljut na kolege: Na sve su spremni, samo da zarade MILION VIŠE!

Fudbal -

Prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis javno je kritikovao sve one u Italiji koji se zalažu da utakmice igraju van granica zemlje.

Aurelio de Laurentis
foto: Printskrin/Jutjub

U Italiji Superkup ima novi format, pa će se tako za trofej boriti Napoli, Fjorentina, Milan i Lacio. Sva četiri kluba trebalo bi da otputuju u Saudijsku Arabiju i tamo odigraju utakmice.

- Svako ko planira da ide na igra Superkup u Arabiji je debil! Vidite li šta se dešava u Izraelu? Moglo bi da dođe do vazdušne blokade čitave te teritorije. I sve to da bi se zaradio neki milion više - ljutito je komentarisao De Laurentis i nastavio:

- Hajde da igramo na Olimpiku u Rimu, u čemu je problem. Ne, mi ne bojkotujemo Superkup, samo kažem da bi trebalo još jednom dobro svi da razmislimo.

Potom je Aurelio de Laurentis govorio i o svom klubu Napoliju, koji brani titulu, a ne ide mu onako kako treba u Seriji A. Veliko je pitanje šta će biti sa trenerom Rudijom Garsijom.

- Sada mogu da otkrijem da sam zvao Luisa Enrikea u junu, ali hvala bogu, on nije želeo da dođe. Odabrao je Pari Sen Žermen. Zašto hvala bogu? Pa pogledajte njegove rezultate u Parizu. Razgovarao sam i sa Tijagom Motom. Nije hteo da prihvati posle sjajnih Spaletijevih rezultata - objasnio je prvi čovek Napolija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track