RUSIJA JE MOJA ZEMLJA, TAMO NISAM BIO STRANAC: Bivši trener Zvezde otkrio kako se snalazi u ulozi oca i kakvi su mu planovi
Foto: www.crvenazvezdafk.com

zov istoka

RUSIJA JE MOJA ZEMLJA, TAMO NISAM BIO STRANAC: Bivši trener Zvezde otkrio kako se snalazi u ulozi oca i kakvi su mu planovi

Fudbal -

Miodrag Grof Božović obožava Rusiju i često daje intervjue za tamošnje medije.

Miodrag Božović, Miodrag Božović Grof
foto: Zorana Jevtić

Nije tajna da se Miodrag Božović (55) kao trener formirao u Rusiji, tamo je sa prekidima radio deset godina i ostavio veliki trag. U Rusiji je vodio sledeće klubove - Amkar, FK Moskva, Dinamo Moskva, Rostov, Lokomotiva, Arsenal Tula i Krilja Sovjetov iz Samare.

U razgovoru za portal "Sport 24" popularni Grof govorio o tome kako doživljava Rusiju, ali i kakvi su mu planovi vezani za budućnost.

- Pre tri meseca rodila mi se ćerka. Eto, u mojim godinama... Ha, ha, ha. Ali, imam dovoljno snage za sve - rekao je Miodrag Božović.

Miodrag Božović
foto: www.arsenaltula.ru

Ruski mediji spekulišu da bi nekadašnji trener Crvene zvezde mogao da se vrati u Rusiju. Možda bi mogao da bude kandidat za novog trenera Spartaka iz Moskve ukoliko Giljermo Abaskal dobije otkaz.

- Planovi? Sa porodicom sam. Uživam sa ćerkicom. Niko nam ne pomaže, pa sve radimo sami. Još je rano govoriti o poslu. Naravno da ću doći u Rusiju. Rusija je moja zemlja! Tamo se nikada nisam osećao kao stranac. Rusija je deo mene. Možda ću dobiti ponude iz Rusije, ali to još nije izvesno - otkrio je Miodrag Božović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track