MODRIĆ NEZADOVOLJAN U REALU: To je nova situacija za mene...
Foto: Alfaqui/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PROBLEM

MODRIĆ NEZADOVOLJAN U REALU: To je nova situacija za mene...

Fudbal -

Hrvatski fudbaler Luka Modrić nezadovoljan je minutažom koju ima u Real Madridu.

Modić je prošle sezone igrao na 52 utakmice u svim takmičenjima, a ove sezone je za sada samo tri puta bio u startnoj postavi, od ukupno devet mečeva. Dve utakmice je presedeo na klupi za rezervne igrače.

- To je nova situacija za mene. Ne igram kao pre, niti koliko bih hteo. Svi znate da uvek želim da sam na terenu, ne želim pauzu i odmor. Najbolje se osećam i pripremam kad igram, ali je situacija takva i može da donese neke pluseve u budućnosti. Videćemo, ali ja to ne želim. Ja hoću da igram ako je potrebno svaka tri dana, jer se fizički osećam dobro. Da nisam dobro, bila bi druga priča. Mentalno se isto dobro osećam. Sve ovo je normalan proces i tako ga prihvatam - rekao je Modrić.

Kao kapiten predvodi reprezentaciju Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Sutra nas čeka teška utakmica protiv odlične ekipe. Dosta puta smo igrali protiv Turske, uvek su mečevi bili teški i neizvesni. Imaju kvaliteta, očekujemo tešku utakmicu. Igramo pred našim navijačima i puni smo želje da odigramo veliku utakmicu.

Osvrnuo se i na šokantnu odluku Marka Livaje da se oprosti od dresa reprezentacije.

- Nisam razgovarao s njim. Žao mi je što nije više s nama, on je doneo tu odluku. Zna koji su razlozi i to treba poštovati te mu izraziti zahvalnost za sve što je napravio nastupajući za Hrvatsku, pogotovo na Svetskom prvenstvu u Kataru - poručio je Modrić.

Kurir sport

Bonus video:

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track