KAKAV BI TO TANDEM BIO! Lukaku je mogao da igra sa Mitrovićem, ali je ponudu Al Hilala GLATKO ODBIO! OVO JE PRAVI RAZLOG
Foto: Al Hilal

al hilal

KAKAV BI TO TANDEM BIO! Lukaku je mogao da igra sa Mitrovićem, ali je ponudu Al Hilala GLATKO ODBIO! OVO JE PRAVI RAZLOG

Fudbal -

Čuveni napadač Romelu Lukaku nije želeo da pojača Al Hilal, iako je imao zvaničnu ponudu. Snažni Belgijanac i dalje je član Čelsija, dok je trenutno na pozajmici u Romi, a sada je otkrio zbog čega nije želeo da napusti Evropu.

„Ponosan sam što je Al Hilal bio zainteresovan za mene. Međutim, posle nekoliko razgovora sam odustao od ideje da se priključim ovom klubu. Al Hilal je najveći klub na Bliskom istoku. Liga Saudijske Arabije će da postane jedna od najboljih na svetu. Međutim, ja nisam bio spreman da napustim Evropu”, rekao je Lukaku na konferenciji za medije belgijske reprezentacije.

Lukaku je tokom letnjeg prelaznog roka imao brojne ponude.

„Ne volim da zaobilazim tu temu. Svi ćete biti šokirani kada odlučim da ispričam šta se sve dešavalo tokom leta. Reći ću sve kada bude došlo vreme. Bilo je trenutaka kada sam mislio da ću da eksplodiram. Sada sam se fokusirao na ono što najbolje radim, a to je fudbal”, dodao je napadač.

Kurir sport

Bonus video:

00:27

Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track