DESET GOLOVA U MREŽI ZRENJANINACA: Loznica ubedljiva u svom ‘’Lagatoru’’
Foto: T.Ilić

futsal

DESET GOLOVA U MREŽI ZRENJANINACA: Loznica ubedljiva u svom ‘’Lagatoru’’

Fudbal -

Šampion je odigrao šampionski i nije bio baš ‘’dobar’ domaćin jer je mrežu zrenjaninskog SAS-a napunio do vrha. Ubedljiva pobeda od 10:2 nad pretposlednjom ekipom na tabeli mogla je biti još ubedljivija da golman gostiju nije bio raspoložen i imao je sedam odbrana.

To samo potvrđuje da su Lozničani dobro ‘’izbombardovali’’ gol gostiju i imali dvocifren učinak. Sve je bilo rešeno u prvom poluvremenu koje je domaćin završio sa ubedljivih 7:2.

Gosti u nastavku nisu više zatresli mrežu Loznice, a zeleno-beli futsaleri su još tri puta bili precizni. U redovima zeleno- belih najraspoloženiji je bio Amir Baručija koji je četiri puta pogađao metu, Miloš Todorić je to učinio tri puta, Đorđe Rosić dva, a jedanput se u listu strelaca upisao Kristijan Vasić.

Posle ove pobede i nekompletnog petog kola Loznica Grad 2018 je na vrhu tabele sa 11 bodova, a u narednom kolu Loznica će ponovo biti domaćin, ovoga puta ekipi Winter Sport iz Niša. Zeleno-beli su pokazali da im je reprezentativna pauza prijala i da su dobro naštelovali nišanske sprave pa su ponovo obradovali svoje navijače. Loznicu od 25. do 28. oktobra čekaju utakmice Lige šampiona, a u hali ‘’Lagator’’ odmeriće snage sa Barselonom, Anderlehtom i ekipom Laksola sa Malte. Zeleno-beli se nadaju da će im puna sala dati vetar u leđa i da će nošeni podrškom publike uspeti da se nađu među prve tri ekipe i obezbede plasman u društvo 16 najboljih učesnika elitnog takmičenja.

T.I / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track