"U PROBLEMU SMO, NE ZAVISIMO SAMO OD SEBE" Dalić zabrinut nakon nove BLAMAŽE Vatrenih - "Zaslužen poraz, Vels je bio bolji"
Foto: Lewis Mitchell/Huw Evans / Shutterstock Editorial / Profimedia

uplašen je

"U PROBLEMU SMO, NE ZAVISIMO SAMO OD SEBE" Dalić zabrinut nakon nove BLAMAŽE Vatrenih - "Zaslužen poraz, Vels je bio bolji"

Fudbal -

Fudbaleri Hrvatske izgubili su sinoć od Velsa u utakmici 8.kola grupe D Evropskog prvenstva rezultatom 2:1.

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić da je njegova ekipa zasluženo izgubila.

Velšani su se nakon pobede izjednačili sa "vatrenima" na tabeli, a do kraja kvalifikacija ostala su još dva kola.

"Zaslužen poraz. Vels je bio bolji, agresivniji, pokazao više želje, rešio je svoje situacije. Imamo problem u napadu, nemamo ideje kako da dođemo do gola. Ovo je zaista loše. Doveli smo se u tešku situaciju. Imali smo izglednu situaciju, sad zavisimo od drugih. Imamo još dve utakmice. Preuzimam odgovornost, mogao sam nešto bolje da napravim. Zaista teška situacija. Hteo sam da Vida donese agresivnost i to je doneo. Loša utakmica, moramo da se pobrinemo za ovo. Ovo je problem kad ne stvaramo šanse. Da, nismo imali kreacije napred. Bezidejni smo bili, zaista loše. Ne znam šta bih rekao na sve ovo. Moramo da podignemo glavu i izviniti se za ovo", rekao je Dalić.

Luka Modrić, Vels, Hrvatska
foto: Darren Staples / Zuma Press / Profimedia

Velsu će do kraja gostovati Jermeniji i dočekati Tursku, dok će Hrvatska igrati u gostima sa Letonijom, kao i sa Jermenijom u Zagrebu.

"U problemima smo, čekamo iduće dve utakmice, ne zavisimo samo od sebe. Nadamo se da ćemo se oporaviti i da će neki igrači zalečiti povrede. Na poluvremenu smo hteli da okrenemo stvari. Juranović je imao mali problem. No odmah smo pogrešili na početku drugog dela. Vels je bio agresivan, imao je podršku publike", kazao je on i dodao:

"Imamo puno problema, no moramo videti kako da se podignemo, kako dobiti Letoniju, kako se pripremiti. Moramo ovo prebroditi i okrenuti se idućim utakmicama. One su za nas biti ili ne biti".

Kurir sport

Bonus video:

00:09

Jeziva scena, dvojica muškaraca igraju fudbal na groblju Lešće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track