SKANDAL TRESE BRAZIL! Novinar OPTUŽIO Nejmara da je pravio LUDU ŽURKU sa VRELIM devojkama na okupljanju reprezentacije!
Foto: AP Photo/Andre Penner

detalji će vas šokirati

SKANDAL TRESE BRAZIL! Novinar OPTUŽIO Nejmara da je pravio LUDU ŽURKU sa VRELIM devojkama na okupljanju reprezentacije!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Brazila remizirala je sa Venecuelom (1:1) u kvalifikacijama, a po završetku meča veliki skandal potresao je čitavu zemlju.

Poznati brazilski novinar, Mateus Baldi, na Tviteru je objavio kako je Nejmar po završetku ove utakmice napravio ludu žurku sa vrelim devojkama, a da je na kraju završio sa influenserkom Rebekom Ribeiro.

- Nakon utakmice sa Venecuelom, naš nestašni dečak Nej je odlučio da napravi žurku u luksuznom hotelu u Kujabi. Neke devojke su pozvane da prisustvuju, ali po starom pravilu da se mobilni telefoni skupljaju na ulazu, isključuju i ostave zaključani - napisao je Mateus Baldi, pa dodao:

- U audio snimku koji kruži gradom, jedna žena tvrdi da je Nejmar ostao sa Rebekom Ribeiro, Vinisijus Žunior sa Leticijom Sogiro, a Rišarlison se sastao sa Ritom Lopes. Neki ljudi tvrde da su influenserku Letisija Sogiro videli juče ujutro kako odlazi iz hotela u kome je odseo brazilski tim.

Rebeka Ribeiro oštro je demantovala ove navode i objavila fotografiju sa Nejmarom ispod koje je napisala:

- Još jedan običan dan sa mojim bratom.

Sam Nejmar se nije oglašavao ovim povodom, te će ostati misterija šta se sve desilo po završetku meča sa Venecuelom.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track