OVO JE SASTAV CRNE GORE ZA SRBIJU: Ne plaše se nas uopšte! Hoće da nas napadnu na Marakani i prvi daju gol!
Foto: AP

napaljeni su

OVO JE SASTAV CRNE GORE ZA SRBIJU: Ne plaše se nas uopšte! Hoće da nas napadnu na Marakani i prvi daju gol!

Fudbal -

Selektor fudbalera Crne Gore Miodrag Radulović nije se razmetao izjavama pred večerašnju utakmicu sa Srbijom.

Miodrag Radulović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Jasno je da Crna Gora dolazi u Beograd sa ciljem da ostane neporažena, jer im remi otvara mogućnost da u utakmicama protiv Litvanije i Mađarske dođu do šest bodova i direktno odu na EURO 2024. Međutim, pita se i Srbija.

Ako je verovati pisanju medija iz Podgorice, Crna Gora bez bele zastave dolazi u Beograd. Spreman da napadne od prvog minuta.

Stefan Savić
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Formacija 3-5-2 je sistem od kojeg ne odstupa Miodrag Radulović otkada je seo na klupu Crne Gore. Gotov je izvesno da će tako igrati i večeras. Ako ne bude velikih iznenađenja na golu će biti Milan Mijatović, a trio ispred njega činiće Stefan Savić, Žarko Tomašević i Marko Tući. I to samo zato što su mu povređeni štoperi Slobodan Rubežić, Igor Vujačić i Nikola Šipčić.

Po bokovima ne bi trebalo da bude iznenađenja, pa će takozvani "fulbekovi" biti Adam Marušić iz Lacija i Andrija Vukčević iz meksičkog Uerasa. Na mestu zadnjeg veznog podgorički novinari vide Edvina Kuča ili Miloša Raičkovića. Siguran je jedino Marko Janković.

Nikola Krstović
foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U napadu će igrati kapiten Stevan Jovetić i golgeter Lećea Nikola Krstović, dok će se iza njih biti ofanzivac mađarske Kišvarde Driton Camaj.

Da li će ova formacija biti iznenađenje za Dragana Stojkovića Piksija, videćemo večeras. Izvesno je samo da i srpski selektor ima svojih aduta u rukavu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track