JASNA PORUKA FUDBALERIMA SRBIJE! NAVIJAČI NEZADOVOLJNI PRIKAZANOM IGROM ORLOVA! Čuju se zvižduci na Marakani, živci su sve tanji!
Foto: Nemanja Nikolić

zvižduci

JASNA PORUKA FUDBALERIMA SRBIJE! NAVIJAČI NEZADOVOLJNI PRIKAZANOM IGROM ORLOVA! Čuju se zvižduci na Marakani, živci su sve tanji!

Fudbal -

Fudbaleri Srbije i Crne Gore sastali su se u utakmici osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a trenutni rezultat u Ljutice Bogdana je 1:1.

Stigli su Orlovi do vođstva u 8. minutu kada je Aleksandar Mitrović na efektan način načeo mrežu rivala, ali je u 36. minutu usledio hladan tuš za Orlove.

Poslao je Adam Marušić odličnu loptu svom saigraču, a iskusni Jovetić je po ko zna koji put demonstrirao klasu.

Iskusni fudbaler je snažnim udarcem pocepao mrežu koju čuva Vanja Milinković-Savić i tako poravnao rezultat u utakmici koja mnogo toga donosi.

Nakon sudijskog znaka da fudbaleri krenu ka svlačionici, usledili su zvižduci na Marakani, pa su tako navijači Srbije jasno stavili do znanja svojim fudbalerima šta misle o prikazanoj igri.

00:16

Navijači zvižducima ispratili Orlove u svlačionicu

Moraće izabranici Dragana Stojkovića Piksija u nastavku da "dodaju gas" kako bi uspeli da slave u utakmici od koje mnogo toga zavisi. Ulog je dobro poznat - plasman na Evropsko prvenstvo.

Uzvikivali su potom navijači "Ajmo, ajde - svi u napad", kako bi Orlovima dali potreban vetar u leđa, a da li će to uroditi plodom ostaje nam tek da vidimo.

Kurir sport

Bonus video:

00:52

Sever prazan, zapad Marakane krcat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track