GUMARI ŽELE DA SE PREDSTAVE U NAJBOLJEM SVETLU: Trajal iz Kruševca dočekuje Crvenu zvezdu u Kupu Srbije!
Foto: Foto: FK Trajal

spektakl

GUMARI ŽELE DA SE PREDSTAVE U NAJBOLJEM SVETLU: Trajal iz Kruševca dočekuje Crvenu zvezdu u Kupu Srbije!

Fudbal -

FK Trajal danas na stadionu “Mladost” u Kruševcu dočekuje favorizovanu Crvenu zvezdu, državnog prvaka, u šesnaestini Fudbalskog kupa Srbije (15.00). U gradu pod Bagdalom sve je spremno za istinski fudbalski praznik. Domaćin ima samo jednu želju – da se predstavi u najboljem mogućem svetlu.

- Najveći broj mojih igrača nikada nije igrao protiv Crvene zvezde, a ni pred tolikim brojem navijača, kakav se očekuje sutra u kruševačkom fudbalskom hramu, ali nema nikakvog pritiska, jer na toj utakmici mi nemamo šta da izgubimo - izjavio je šef stručnog štaba Trajala Ivica Momčilović.

Stav igrača izneo je jedan od Trajalovih aduta:

- Ako nam sreća bude saveznik, možda i uspemo da napravimo iznenađenje. U svakom slučaju, imamo idealnu priliku da se izmerimo sa Crvenom zvezdom i nema sumnje da će svaki od igrača koji izađe na teren pružiti maksimum - obećava napadač Lazar Nikolić.

FK Trajal
foto: Foto: FK Trajal

Ulaznice za meč 1/16 finala Kupa Srbije, Trayal - Crvena Zvezda, koji će se odigrati danas u 15 sati mogu se kupiti na biletarnici Stadiona “Mladost”, na zapadnoj tribini od 10 do 17 sati. Ostale blagajne biće otvorene 3 sata pre početka utakmice. Cene ulaznica: 200 dinara sever, po 500 dinara jug i istok, 600 dinara zapad 1 i 700 dinara zapad 2.

Kurir sport / Ž. M.

BONUS VIDEO:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track