KRUPNO OBEĆANJE! Stanojlović ZAGRMEO: Daću 15 golova ove sezone!
Foto: FOTO: FK Napredak

centarfor napretka motivisan

KRUPNO OBEĆANJE! Stanojlović ZAGRMEO: Daću 15 golova ove sezone!

Fudbal -

Ofanzivna linija Napretka ne funkcioniše najbolje. Do sada su postigli samo sedam golova, a strelci su bili: Mršić, Đorđe Jovanović, Bojović, Stoiljković, Ljubomirac i Stanojlović – dva puta.

Đak Partizanove fudbalske škole i nova nada srpskog fudbala Slobodan Stanojlović je do sada promenio više klubova, a ne može se pohvaliti velikim učinkom. Kada je sleteo u Čarapansko jato obećao je 15 golova u sezoni.

U Subotici je protiv Spartaka pogodio za konačnih 3:1, a u Nišu obezbedio osvajanje boda, jer je, bukvalno, u poslednjoj sekundi utakmice i to posle samo pet minuta na terenu dao gol i doneo remi Kruševljanima. Ali, kako bi ispunio svoju, a i želju svih u klubu i mnogobrojne publike, potrebno je još 13 puta da pogodi mreže protivnika u narednim utakmicama.

-Na prvom sastanku šef Perišić me je pitao sa koliko bi golova bio zadovoljan u novoj sezoni. Odgovorio sam – sa 15. Možda zvuči previše smelo i znam da će biti teško, jer ima na superligaškoj sceni dosta sjajnih defanzivaca sa kojima ću se boriti, ali verujem u sebe.

Slobodan Stanojlović
foto: FOTO: FK Napredak

Možda moja želja zvuči previše smelo, ali uvek sam optimista i dalje verujem da mogu da je ispunim. Još važnije je da krenemo da pobeđujemo, a ubeđen sam i da hoćemo, već od Kragujevčana. Radimo zaista žestoko, ali svesni smo da tako mora i treba. Uveren sam da će nam ove pripreme mnogo značiti. Svi na treninzima dajemo maksimum, kako bi ispoštovali sve zahteve trenera, uigrali se što bolje i za sedam dana se, kada dočekujemo Radnički 1923, vratili na pobednički kolosek, obećava Slobodan Stanojlović.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track