GROBARI PRETILI VAZURI - DULJAJ SE PONOVO OGLASIO: Apelujem da ostanu dostojanstveni, navijači Partizana su oduvek bili gospoda
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

GROBARI PRETILI VAZURI - DULJAJ SE PONOVO OGLASIO: Apelujem da ostanu dostojanstveni, navijači Partizana su oduvek bili gospoda

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je posle pobede nad Spartakom da u klubu "postoji mnogo problema", a potom je apelovao da navijače crno-belog tima "da nikome ne prete i diraju porodicu".

- Pošto sam čuo da generalnom direktoru Milošu Vazuri prete, da ga zovu i šalju mu poruke na privatni telefon, apelujem na navijače da ne prete nikome, da ne ugrožavaju ničiju porodicu, već da ostanu dostojanstveni i stanu uz klub u ovim teškim trenucima. Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, avangarda i zahvaljujući njihovoj podršci je tim na prvoj poziciji i svetla je tačka celog kluba kome je potrebna pomoć, stabilizacija. Zato još jednom molim da se suzdrže od destruktivnih radnji, da ne diraju nikoga, ničiju porodicu i da su svoju energiju usmere na ekipu, pa se nadamo da će i ta pomoć stići – rekao je Igor Duljaj za Telegraf.

Podsetimo, posle ostavke Milorada Vučelića na mestu predsednika, crno-bela javnost je uzburkana, a koplja su se izgleda slomila na generalnom direktoru Milošu Vazuri koji je, zajedno sa svojom porodicom, počeo da dobija pretnje odmah posle utakmice, pošto se njegov privatni broj telefona nekako našao na društvenim mrežama.

(Kurir sport/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track