ŠAMPION U POBEDNIČKOM RITMU: Uoči Lige šampiona Loznica slavila protiv Vinter sporta
Foto: T. Ilić

6. kolo

ŠAMPION U POBEDNIČKOM RITMU: Uoči Lige šampiona Loznica slavila protiv Vinter sporta

Fudbal -

KMF Loznica savladala je sa 3:0 (1:0) ekipu niškog Vinter sporta u prvoj utakmici šestog kola Prve lige Srbije u futsalu, odigranoj u petak uveče u hali ‘’Lagator’’.

Lozničani su poveli u prvom minutu utakmice golom Amira Baručije i to je bio rezultat koji je ostao nepromenjen do kraja prvog dela susreta.

U nastavku su aktuelni šampioni nastavili da atakuju na gol borbenih gostiju, da bi mrežu Vintera u drugom poluvremenu, pogodio prvo Đorđe Rosić, a onda i golman Jakov Vulkić kada su Nišlije napadale sa pet igrača u polju, koji je degažirao u njihov gol i postavio konačan rezultat.

KMF, Loznica, futsal
foto: T. Ilić

Domaći su u utakmicu ušli sa prve pozicije na tabeli na kojoj će ostati i kada bude kompletirano ovo kolo, dok je gostujuća ekipa u njenom donjem delu.

Loznica je otvorila ovo kolo dan pre zbog predstojećih obaveza u Ligi šampiona, koje je čekaju naredne sedmice, i nastavila šampionski put sa željom da odbrani titulu prvaka Srbije.

Zeleno-bele sada čekaju tri teške utakmice u elitnom takmičenju na parketu ‘’Lagatora’’ gde će, od 25. do 28. oktobra, odmeravati snagu sa Barselonom, Anderlehtom i ekipom Laksola sa Malte.

KMF, Loznica, futsal
foto: T. Ilić

Očekuje se futsalski spektakl kao i da domaća publika ispuni tribine i bude uz Loznicu kako bi ponovila prošlogodišnji uspeh kada se našla među 16 najboljih učesnika Lige šampiona.

U prvoj utakmici naredne srede (25. 10), od pola šest poslepodne, sastaju se Barselona i Laksol, a od pola devet uveče na parket izlaze Anderleht i Loznica.

T.I. / Kurir sport

Bonus video:

02:13

MLADI GLUMAC OBUKAO FUDBALSKI DRES: Bio je velika zvezda, a onda je zapao u POGREŠNE ruke! Nagli pad karijere! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track