BARSELONA STIŽE U SRBIJU! Loznica domaćin SPEKTAKLA, naš šampion izlazi na megdan MOĆNIM Špancima!
Foto: Gints Ivuskans / Alamy / Alamy / Profimedia

Spektakl u najavi

BARSELONA STIŽE U SRBIJU! Loznica domaćin SPEKTAKLA, naš šampion izlazi na megdan MOĆNIM Špancima!

Fudbal -

U lozničkoj hali ‘’Lagator’’ od srede do subote, svoje umeće pokazaće najbolji futsaleri Evrope učesnici glavne runde grupe 2 ovogodišnje Lige šampiona.

Osim domaćina KMF Loznica grad 2018, snage će odmeriti španska Barsa, četvorostruki šampion starog kontinenta, belgijski Sporting Anderleht, prošlosezonski učesnik završnog turnira, i Luksol St. Andres sa Malte, a tri kluba plasiraće se među 16 najboljih evropskih ekipa.

Loznica je prošle godine kao debitant uspela da uđe u društvo najboljih i cilj je da taj rezultat ponovi pred svojim navijačima, što joj sigurno neće biti lako.

Utakmice će biti igrane u sredu, četvrtak i subotu u dva termina 17.30 i 20.30, kada će sva tri dana igrati domaćin. Nadmetanje u sredu otvaraju Barsa i Luksol, a u večernjem terminu na parket izlaze futsaleri Loznice i Sporting Anderlehta.

Futsal, Loznica, KMF Loznica, KMF Novi Pazar
foto: T. Ilić

Drugoga dana sastaju se Anderleht i Barsa dok će Loznica igrati protiv Maltežana, a u subotu pada odluka kada igraju Luksol i Anderleht dok će u poslednjoj utakmici Lozničani izaći na megdan Barsi. Zeleno-beli šansu vide u tome što iza sebe nemaju naporno putovanje kao ostale tri ekipe, a igraju na svom terenu i pred svojom publikom koja će im sigurno biti velika podrška.

Svaki meč biće veliko iskušenje jer su svi protivnici kvalitetni, ali lopta je okrugla, svaka ekipa ima neku slabu tačku, a sreća prati hrabre kakvi Lozničani sigurno jesu. Plasman među 16 ekipa bio bi veliki uspeh i navijači veruju da su domaćini kadri da ostvare takav podvig.

Inače, za jedan dan i obe utakmice ulaznica je hiljadu dinara, za dva dve dok je za sva tri dana i svih šest mečeva potrebno izdvojiti tri hiljade dinara.

T.I. / Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track