DEŠAVAJU SE IZNENAĐENJA, ZAŠTO MI NE BI NAPRAVILI JEDNO? Golman Čukaričkog širi optimizam pred teško gostovanje u Italiji
Foto: Starsport

LIGA KONFERENCIJA

DEŠAVAJU SE IZNENAĐENJA, ZAŠTO MI NE BI NAPRAVILI JEDNO? Golman Čukaričkog širi optimizam pred teško gostovanje u Italiji

Fudbal -

Golman fudbalera Čukaričkog Nemanja Belić rekao je da su iznenađenja moguća u evropskim utakmicama i da se nada da će ekipa ostaviti dobar utisak protiv Fiorentine, u trećem kolu Lige konferencija.

- Lepo je igrati u Evropi, ovo su sada utakmice za uživanje. Neće biti treme, Fiorentina je kruna karijere za svakog od igrača. Teško da je neko osim Vranješa i Adžića igrao veće utakmice. Nema potrebe za strahom, imali smo ga protiv Genka i Olimpijakosa, tu školu smo naučili. Zbog prevelikog respekta prema rivalu olako smo primili dva gola, posle smo zaigrali bolje, ali nismo imali ni dovoljno sreće. Dešavaju se iznenađenja u evropskim mečevima, zašto Čukarički ne bi kreirao jedno u narednom periodu - rekao je Belić za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u četvrtak od 21 čas u Firenci protiv Forentine, utakmicu trećeg kola u Ligi konferencija.

Za italijansku ekipu igra srpski fudbaler Nikola Milenković.

- Milenković je odličan štoper, jedan od najboljih igrača srpske reprezentacije. Analiziraćemo i njegovu igru, kao i svih pojedinaca, dobro ćemo se spremiti i nadam se ostaviti lep utisak u Firenci - naveo je Belić.

Čukarički je pretrpeo oba poraza u Grupi F, od Ferencvaroša u Budimpešti 1:3 i u Leskovcu od Genka 0:2.

Čukarički je u prošlom kolu Super lige Srbije izgubio od Novog Pazara 0:1, a Belić je rekao da ekipa ne treba da razmišlja o tome.

- Idemo dalje, ne osvrćemo se. Znamo da jedan pozitivan ishod menja situaciju u našu korist. Vredno treniramo, imamo odličan skup kvalitetenih igrača, atmosfera u svlačionici je i dalje na vrhunskom nivou. Bilo bi dobro da nam se za sve promašaje vrati u Evropi - naveo je Belić.

- Igramo na dva fronta, uskoro ćemo startovati i u Kupu Srbije. Jesmo se nadali da ćemo imati više bodova u domaćem šampionatu, ali sada je situacija takva da svako svakog može da pobedi. Mislim da smo zaslužili bodove protiv Voždovca i Novog Pazara, bez želje da potcenim bilo kog rivala - dodao je on.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track