KRSTAJIĆ VIŠE NIJE SELEKTOR BUGARSKE! Dobio OTKAZ pred okršaj sa Srbijom: Razočarani smo! Pregovaramo sa novim trenerom!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

kraj sage

KRSTAJIĆ VIŠE NIJE SELEKTOR BUGARSKE! Dobio OTKAZ pred okršaj sa Srbijom: Razočarani smo! Pregovaramo sa novim trenerom!

Fudbal -

Mladen Krstajić više nije selektor Bugarske!

Zbog očajnih rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Fudbalski savez Bugarske uručio je otkaz srpskom treneru, prenose bugarski mediji.

"Odluka da Mladen Krstajić bude raspušten doneta je jednoglasno od strane Izvršnog komiteta. Svi smo razočarani. Pregovaramo sa novim trenerom, pred samim smo dogovorom. Pošto nemamo još konačnu odluku, ne mogu da saopštim o kome je reč. To ćemo saopštiti 1. novembra, razgovaramo sa više trenera, ne samo sa jednim. Naš cilj je da nađemo najboljeg kako bi Bugarska mogla da bude na top nivou. Nismo zadovoljni rezultatima samo na godinu dana. Pokušali smo da podmladimo tim, ali znamo da su u sportu važni samo rezultati", rekao je tehnički direktor Fudbalskog saveza Bugarske, Georgi Ivanov, a prenosi Sportal.bg.

Bugarska je katastrofalne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Trenutno su poslednji u G grupi sa samo dva osvojena boda. U poslednjem kolu kvalifikacija sastaju se sa reprezentacijom Srbije 19. novembra u Leskovcu.

Još uvek nije poznato ko će voditi Bugare na tom meču, a mediji spekulišu da FS Bugarske želi da angažuje jednog iskusnog domaćeg trenera.

Kurir sport/Sportal.bg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track