LUKAKUA OČEKUJUE PRAVI PAKAO! Navijači Intera mu režiraju neprijatno iznenađenje - 30.000 pištaljki je spremno za "izdajnika"!
Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

serija a

LUKAKUA OČEKUJUE PRAVI PAKAO! Navijači Intera mu režiraju neprijatno iznenađenje - 30.000 pištaljki je spremno za "izdajnika"!

Fudbal -

Najvatrenije pristalice Intera spremaju se za Romu kao da je u pitanju meč sezone, što, za tvrdokorne, i jeste, jer na "Meacu" stiže Romelu Lukaku.

Letošnje "flertovanje" sa Juventusom ultrasi Intera nisu oprostili svom bivšem fudbaleru i sada će ga dočekati "kako dolikuje".

Italijanski mediji kažu da su navijači "neroazura" pripremili 30.000 pištaljki kao poseban ometajući faktor za Belgijanca.

Plan je da svaki navijač zviždi svaki put kada Lukaku primi loptu što bi moglo znatno da mu ometa koncentraciju i da mu "probije uši", ali će, i to je bojazan, remetiti i sudijski posao iz logičnog razloga.

Navijači neće odustati od onoga što su naumili a tek kada krene utakmica pokazaće se da li će arbitri imati uslove da neometano rade svoj posao - da zvižde i da ih čuju akteri na terenu.

Ultrasi Intera saopštili su da će najvažniji rekvizit za nedelju deliti na svakom od ulaza n stadionu.

Meč Inera i Rome na programu je u nedelju u Milanu od 18 sati.

Kurir sport / B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track