TRENERU REALA PUKAO FILM NA EL KLASIKU: Vinisijus provocirao navijače Barselone, a onda je Anćeloti uradio nešto neočekivano VIDEO
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

Smirio situaciju

TRENERU REALA PUKAO FILM NA EL KLASIKU: Vinisijus provocirao navijače Barselone, a onda je Anćeloti uradio nešto neočekivano VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas na Olimpijskom stadionu ekipu Barselone posle preokreta sa 2:1, u derbiju 11. kola španske Primere.

Barselona je ovaj "klasiko" otvorila pogotkom Ilkaja Gundogana u šestom minutu, ali je junak Reala bio Džud Belingem koji je golovima u 68. i 92. minutu doneo pobedu "kraljevskom" klubu.

Ovaj derbi na svoj način je obeležio Vinisijus Žunior. Poznato je da je Brazilac jedan od najomraženijih fudbalera u Španiji i da ga navijači na svakoj utakmici vređaju. I ovog puta je dao povoda za to, pošto je u finišu meča prilikom zamene provocirao domaće navijače.

Ali je usput iznervirao i svog trenera Karla Anćelotija. Italijanu je, narodski rečeno, pukao film, pa ga je uhvatio za ruku i prosto odvukao sa terena.

Vinisijus je, prema oceni izveštača, bio najgori u timu Reala, ali ga je spasao Bilingem koji je sa dva gola doneo trijumf Kraljevskom klubu.

Real je upisao devetu pobedu od početka šampionata i preuzeo je prvo mesto na tabeli sa 28 bodova, koliko ima i drugoplasirana Đirona. Barselona je treći tim lige sa 24 boda na svom kontu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track