DAO GOL ZVEZDI, PA DOŽIVEO TEŠKU POVREDU! Trener Lajpciga POTPUNO RAZOČARAN: Jedan od najboljih fudbalera neće igrati na Marakani
Foto: EPA/FILIP SINGER

MALER

DAO GOL ZVEZDI, PA DOŽIVEO TEŠKU POVREDU! Trener Lajpciga POTPUNO RAZOČARAN: Jedan od najboljih fudbalera neće igrati na Marakani

Fudbal -

Nakon pobede nad Crvenom zvezdom u trećem kolu Lige šampiona, Lajpcig je razbio Keln rezultatom 6:0.

Nažalost, ubedljivi trijumf sa puno golova, ostao je u senci teške povrede jednog od najboljih fudbalera Lajpciga.

Dani Olmo je, kao i na utakmici protiv Zvezde, ušao na teren u drugom poluvremenu. Ovaj put ga je Marko Roze poslao u igru u 63. minutu, a samo sedam minuta kasnije za njega je meč bio gotov.

Španski reprezentativac koji je u nemački tim stigao 2020. godine iz Dinamo Zagreba u transferu vrednom 29 miliona evra, povredio je rame, a deluje da je situacija prilično ozbiljna.

- Danijeva pobeda je bacila senku na našu dobru igru protiv Kelna, te zbog toga nisam toliko euforičan. Pretpostavljamo da smo ostali bez njega nekoliko nedelja. Pregledi će pokazati šta je tačno slomljeno u predelu ramena. Bolno je to što ga neće ponovo biti, on je toliko važan za kluk i kao igrač i kao čovek - rekao je Roze nakon utakmice.

Kako stoje stvari, šanse da Olmo izađe na teren Marakane prilično su male. Lajpcig će protiv Crvene zvezde u Beogradu igrati u utorak 7. novembra.

Podsetimo, u prvoj utakmici ova dva tima rezultat je bio 3:1. Srpski predstavnik je u drugom poluvremenu pretio, uspeo i da stigne do pogotka, pošto je Stamenić u 70. minutu bio strelac.

Nadali su se Zvezdini navijači da bi njihov tim mogao da stigne i do izjednačenja, međutim, Olmo je stavio tačku na utakmicu. Ušao je u igru u 75. minutu, a u 84. je bio strelac pogotka kada je lopta nakon velike gužve, uz puno sreće pala ispred njega.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track